typiskt, söndag...

Denna helg har tyvärr inte varit så mycket helg för mig (och vad jag förstått även många andra). Igår var jag hos farmor och farfar å fikade för farfar fyllde år, jäääätte kul (inte). men det var gott fika. men alla plastkusiner var där, nej, en va borta, och en visste jag inte ens vem det var, så bra koll har jag, men iaf, jag har inte så mycket gemensamt med dem, de är 20+ allihopa har pojkvänner och jobb och bor hemmifrån. vad har jag? Jobb har jag iof..  som jag var på idag. det var bra. jag slapp städa rummen för jag "drog" och "lade in" som vi kallar det.

Och nu, efter jobbet då man bara vill sova och slappa, nu måste jag plugga.. bläääääh! jag harat människans evolution. nej det gör jag inte men jag hatar att alla översikten över människans förfäder och släktingar ser olika ut.. HJÄLP! jag ska nog ringa astrid..

hmm det känns som att jag verkar irriterad när jag skriver.. haha.. men det är jag väl kanske också. men jag är en positiv människa egentligen.

Jag fick en femma av en taxi-chaffis idag.. hehe

Service-Madde

Igår hade jag ju, som sagt, håltimme rätt länge, så jag åkte hem. och efter jag varit vid datorn pluggade jag en stund men sen tänkte jag vila lite så jag kollade på TV. Jag kände mig väldigt trött och skulle bara stänga ögonen lite, men för säkerhets skull ställde jag in klockan på ringning. jag skulle ta bussen 14.54.
när klockan var 15.32 vaknade jag.. musiken började 15.30.. Inte bra! så jag hoppade upp och sprang till bussen som en galning (bussen gick 15.34). Jag kom fram 16.15. därren var låst så jag var tvungen att knacka på.. pinsamt! Men musikläraren verkade inte vara allvarligt arg, så det var bra! och jag hann åka tillbaka hem på samma biljett, det var också bra!

Och idag hade vi prov. det gick bra, tror jag. det kändes bra.

Jag och Astrid gick till stan efter skolan(och kallocainprat). Vi provade tröjor på JC. Intressant va?! hhe nä. men hon skulle iaf iväg till sin buss som går till landet så vi skulle gå till banken för att ta ut pengar. då hade astrid glömt sina vantar inne på JC. då gick vi tillbaka och hämtade dem.. på golvet. den gick vi till banken och astrid tog ut sina pengar och sprang till busse. Själv fick jag astrids pengar och så köpte jag hennes linne.. på JC.

Nu sitter jag och skriver ihop nyheter som jag ska rapportera imorrn.. bläääh! och så har vi svenska redovisning och jag har inte pappret så jag kna inte öva--> icke bra. men det löser sig, som jag brukar säga.

21.13

Snygg-Lars    " det är inte alla som vet det, men för mycket salt är inte heller bra för kroppen"   -"nää"

pre-plugg

Idag var vi på evolutionsmuséet. det var faktiskt lite intressant. Men maria var inte där.. inte sofie heller för den delen men hon är sjuk. Men iaf. efter det gick vi till skola för att skriva våra förbaskade bokpresentationer. Det ställs höga krav på oss, det vill jag säga. Men man klarar det, även om man är på gränsen till utbränning. Labbarna får lämnas in lite sent. men det får lärarna leva med tycker jag. annars skulle man gå under.
   I måndags hade vi matteprov (som kändes bra), imorrn har vi samhällskunskapsprov(ekonomi) så jag måste plugga och på måndag har vi biologiprov, till vilket jag måste tokplugga eftersom jag inte fattar nånting. Fatta! tre prov på en vecka, och de stackare som har tyska hade prov igår okså..tror jag.. iaf, eller om det var spanska.. jaja, men de har fyra prov iaf. det är sjukt. plus svenskan (refterat och bokpresentation+drama) och engelskan. Oj oj oj. mne snart är det påsklov.

Mellan sportlovet och påsklovet var det 7 veckor varav fem har gått jättesnabbt! efter påsklovet är det bara 8 veckor till sommarlov. Slutsats: Snart är det sommarlov!
men först måste våren komma.. eller ja.. utvecklas och smälta snön.

nej nu måste jag plugga lite innan jag ska åka tillbaka till skolan för extramusik( efter fyra timmars håltimme om man interäknar med den tid då vi gjorde svenskan).

Lycka till med pluggandet alla som läser!

Shlagerbögarna

Igår var mitt hus och min soffa full med shlagerbögar. I alla fall Astrid, Elsa och Ayda. Malin var tyvärr sjuk, stackaren! och mia och sofie var upptagna.. mne iaf. det var lyckat. Min hamster(som var aydas underhållning under kvällen) fick slag av musiken och ville inte bli klappad. Själv tycker jag att det var helt OK att Carola vann, mne jag var en minoritet som blev mosad, det finns det bildbevis på. Det finns andra bildbevis också som jag hoppas att ingen annan någonsin ser.. heheee.. Jag hade tänkt skriva ett citat av Elsa men jag tror att det kan vara lite.. eeh.. ja. I stället kan jag ta ett annat citat( som förmodligen inte är roligt för dem som inte var där):
Elsa:"Men vi kanske ska kolla när hon sjunger vinnarlåten..."
Elsa och Madde:"HON SJUNGER PÅ ENGELSKA!"
Och 'shake your booty' fick ett tillfälle till shlagerlåtarna 2006. "Handen upp och ner på rumpan - upp-ner-upp-ner - höger-vänster - slide-slide...." o.s.v.

Idag skulle jag plugga men jag har endast skrivit biologilabben, och provet är imorrn.. matte alltså! Gaaahh!

Marit-Berta mår alldeles utmärkt hittils..

Nä, nu ska jag tillbaka till matteböckerna.

Pluggeliplugg

Den här veckan har vi haft minst en inställd lektion varje dag. igår var det två. det har varit skönt.
Och så har jag pluggat. När man gör det i skolan går det faktiskt mycket bättre. Men det kan komma upp en hel del konstiga samtalsämnen. Som de stackars isbjörnarna. och lite filosofi om hur jorden fungerar.

Solen skiner och alla (åtminstone jag) är glada! Våren är på väg.. om den nu inte redan är här, trots att snön är kvar. Men vårsolen ler. mot mig. och dig. och alla andra.

jag vill ha våfflor. det känns som en sådan dag. men jag är inte hungrig. jag åt mycket idag. ojojoj. ointressant, jag vet. men aja.

men nu har jag för mycket eller för lite i huvudet för att skriva mer, jag vet inte vilket.

La la la

Engelska prov idag.. brööl.. jag tror inte att det gick så bra.. hmm.. jag gissade så hääääääär mycket. Men aja, det löser sig.

Tänk va bra man kan sjunga när man spelar in i en studio.. Velvet sjöng Mi Amore i melodifestivalen och mina trummhinnor höll på att spricka av överbelasting men hon har redan en video.. och hon sjunger rent.. helt fantastiskt vad man kan lura folk att tro att man e bra.. oj nu kanske jag var elak mot henne, men jag menar inget illa.. tycker bara att det va intressant.

Jag har såå ont i mina armar efter boxen igår. Rostam, du ska dö.. oj nu var jag hotande.. det där var ett skämtsamt "du ska dö". stämm mig inte! Men iaf. Om vi ska ha box nästa vecka också ska jag inte köra lika hårt. Jag spydde.. inte.. men det var nära, flera gånger. yuck!

Man kan ganska säkert säga att jag är korkad. *bankar huvudet i bordet*. Jag förstår att jag va dum, Astrid. Attans också.. värsta chansen ju!
Malin: "men madde vad tänkte du med haha"
Jag: "jag vet inte, någonting mellan knäna och fötterna"
Malin: "om ens det"

nu har jag franska som väntar. blää.. men aja, det blir säkert bra.. =P

Sthlm och kärlek

Resan med klassen till expressen och stockholm kan beskrivas med ett ord, eller om det är två..det vet jag inte; störtskön!

"NV1
KUNGENS GESTAPO
VI ÄGER - PUNKT!"
Expressen skulle vara chanslös utan oss...

Sedan röjde vi drottninggatan. Tröjor och löshår hit och dit. Oj oj oj. Men vi kom oskadda till station. Men längre än så kom vi inte, utan att någon av oss skämde ut sig. Rostam (som förövrigt fyllde år och fick "ja, må han leva" sjungen för sig på T-banan) välte en kartongBamse (den tecknade bjärnen) så att en massa röda lappar for ut över hela golvet. haha klantigt men klockrent!


Igår fick jag en ny kärlek!
Hon är blond och har blå ögon med stora svarta pupiller.
Hon är det sötaste man kan tänka sig.
Nej, jag är faktiskt inte lesbisk.. tänka sig.. det är min gulliga hamster!!!
MEN.. Vi har inte lyckats komma på något namn till den stackarn, och det har gått två hela dagar! Så om någon har något förslag så är det varmt välkommet!

Ha en trevlig kväll!

22.16

Idag gick jag med päronen till och från IKEA. Säkert en mil. det va bra. Men kallt, det blåste ute på fältet. men solen i ansiktet på vägen tillbaka, skönt.

Min alldeles egna blogg!

Kan du så kan jag! Ha en egen blogg alltså. Och nu har jag det. Men vad sak man skriva?

A Chickabaua var en liten kille, som bodde långt ner i sydamerika. Aah, nostalgi!
Men är det ingen mer än jag som kommer ihåg när Chickabaua trampa i nå äckligt som han inte visste vad det va? Nej Sara kan nog följa med mig på min lilla tripp.

Va? vad är det här? jag hör tallrikskrap där nere.. och jag som är hungrig.. nää nu..      ... vill jag ha mat.

See you later krocodile!


Första inlägget

Blaj blaj blaj.. det här inlägget fanns här när bloggen startades.. men då kan jag ju passa på att "avslöja" lite om mig själv..

*Fyller år 18 maj.
*singel
*Älskar kjolar!
*älskar mina bäjbs
*Älskar mina fjun
*Älskar min familj (som är lite annorlunda, inte dåligt annorlunda, roligt annorlunda; bror, mamma och pappa)
*lever lite i min egen värld ibland så man får inte bli irriterad om jag rätt-var-det-är frågar "vem är det ni pratar om nu?" eller "vad var det hon gjorde sa du?"
*mörkblond eller ljusbrunt hår, beror på ljus, shampoo och årstid
*grön-blå-grå korallrevsmönstrade ögon (färgen beror på klädsel och ljus)
*typ 1,76

hoppas det ger en någorlunda bild! Ha't så bra!


RSS 2.0