Aaaaah! <3

Jag är kär! Så galet mycket kär! Head over heels så att säga. Han är underbar. Jag älskar honom. Han kommer om en månad. Jag längtar så mycket så att hjärtat gör ont. Jag vill bara trycka mina läppar mot hans och hålla om honom. Jag är så kär.

Jag har inte velat skriva nåt sånt kärleksuttryckande förut för det kan anses som stötande. Mne jag kan bara inte hålla det inne längre. Jag är så lycklig. Och så olycklig på samma gång. Men olyckan är bara för att jag inte kan vara lycklig hela tiden utan måste vänta två månader mellan varje två veckors totala underbarhet.

Dessutom är jag glad för ajg har fått en roll i musikalen! Jag ska spela Mercedes, en roll som jag delar med den söta och begåvade Älsa. Det sak bli kul. Lagom många repliker. Lagom mycket sång. Lagom stor roll för mitt pressade schema.

Jag är just nu lycklig. Jga vill inte tänka på alla prov och all skit. Jag vill bara vara lycklig. Så nu ska jag sova. Somna med ett stort leende på läpparna som längtar efter en varm kyss från långt härifrån.

morgon

Aww! Sara är söt och fick mig precis att må bättre. Fast hon vet inte om det för hon är hemma hos sig, och jag tror att hon sover för hon börjar inte förrän senare. Men tack sari!

En annan person som också fick mig att må lite bättre precis nyss var David. Min underbara pojkvän har börjat skriva en låt och det låter mycket bra! Jag vill skriva men har inte tid och det skulle aldrig låta så proffsigt som när han gör det. Det låter ju tusan som en riktig sång! Längtar tills den är klar!

God morgon förresten. Dags för en ny dag som sjukling. Varför kan man aldrig bli frisk? blir ju bara sämre och sämre. Nu har jag börjat få ont i huvudet varje gång jag hostar på grund av trycket som blir i hjärnan när hostluften pressas upp. Hjärnan liksom trycks upp mot skallen. Aj.

Nu ska jag snart till skolan. Tholahopp. jag hoppas det blir en bra dag ändå.

då. nu. sen.

Har jobbat idag. Pratar med David men ska gå och lägga mig nu. Ska träffa läkare för min hosta imorrn.

önska mig lycka till.

Bra dag.. typ.

Jag tycker också att vi ska sluta med vadet. Kul att blogga men inte kul att känna sig tvingad. Ska vi vadarstövla alla på en gång? det vore ju lite kul. "hej här kommer vi och inför nytt mode". Känns det inte väldans bra att skämma ut oss tillsammans, tänk så mycket närmre och förstående vi kommer bli för varandra. hehe.

Idag har varit en bra dag och en dålig dag. Jag börjar med det dåliga så man kan bli lite glad sen. Jo jag är fortfarande sjuk. Pappa beställde en tid till mig hos husläkaren (som jag inte ens visste att jag hade en för jag går aldrig till nån läkare när jag är sjuk) som jag ska till på måndag. Det va ju bra. mindre kul att hosta dock. Den andra dåliga saken är att jag måste skriva klart kemi labrapporten. Illa illa. ska nog fortsätta lite med den nu om jag orkar, annars får det bli imorrn som egentligen skulle bli en plugga biologi-dag.

Och så bra saker. Eller den första är typ bra.. men jo.. den är bra. Fick vg+/mvg- på genteknikprovet. Det var ju typ bra, visst? Blev grymt stressad när jag fick höra av mina vänner hur hon hade rättat för jag hade inte skrivit så som hon tydligen ville. Men uppenbarligen hade jag skrivit tillräckligt, men jag hade missat att förklara varför man gjorde som man gjorde när man tog reda på om det fanns GMO i de popkorn vi fick till provet (för de som inte har läst genteknik är jag säker på att allt det där var som grekiska).

Numero två var att jag ligger på mvg i Fysik B, visserligen bara precis över gränsen, men ändå mvg. Nu ska jag bara vara lite mer aktiv på lektionerna. Och så frågade jag honom om en rapport som jag skull lämnat in i januari men aldrig skrev, det var om strängteorin och vi skulle skriva en sammanfattning av en film, men jag kommer typ inte ihåg vad filmen handlade om, så jag frågade vad jag skulle göra. Om jag skulle hitta information om det och skriva.. men han avbröt mig och sa att nej, den behöver jag inte göra för det andra jag har gjort räcker, så det var lugnt. Och en annan rapport som jag trodde vi skulle göra skulle vi visst inte göra, eller jag hade tydligen redan gjort den. Så jag ligger bra till igen. Åh, det var som en sten som lyftes från mitt hjärta. nice!

Börjar lära mig Calico skies nu, av Paul McCartney, det är en finfin sång.

Hoppas david kommer om´nline snart.. han borde det..

Kolla gjärna bilder från Texas på min bilddagbok. Har på facebook också, typ samma men inte riktigt. Det kommer fler lite då och då så fortsätt kolla.. om ni är intreserade alltså =P

Vada? vadå?

Måste få förklara mig nu när elsa och astrid tycker att jag ska vadarstövla mer än jag är värd.

När jag kom hem från texas vard et fullt kör från start och jag var helt slut. Sen hade vi konsert men jag bloggade iaf i söndags. sen, två dar senare blev det en blogg till och nu tre dar senare en till..
okej att det är tre dar nu, men seriöst, I går hade jag evrkligen inte tid! Var inte hemma på hela dan, eller jo, men den lilla stund försökte jag febrilt få min genteknikrapport utskriven (som, visade det sig, inte behöver va inne förrän imorrn iaf).

Så. vadarstölar? röstning, för de typ fyra personer som överhuvudtaget läser min blogg: ska madde behöva vadarstövla mer än en gång?


Plugga plugga pluugga

endast engelska idag. Sen annat. Sen sätta in pengar på mitt konto. sen åka hem. sen äta lunch. sen läsa gentek. sen komma på en sak så gentek rapportresultat blir möjligt. sen plugga mer gentek. nu hungrig. sen äta. sen plugga mer gentek. sen sova. sen vakna. sen åka till skolan. sen skriva prov. sen vara slut. sen (efter skolan) ha kärleksmöte. sen åka hem. sen göra klart rapport (kanske spara lite till onsdag förmiddag) osv. osv. osv. Livet rullar på. Ingen vila. Utgång på onsdag. Panik för att man inte skrivit klart kemilabrapporten på torsdag. Förhoppningsvis prata med David lite här och där.

JAG ÄR SÄMST. JAG SKA GÖRA MINA LÄXOR I TID. JAG BLIR ALLTID STRESSAD INNAN PROV OCH SÄGER ATT "NÄSTA GÅNG SKA JAG GÖRA MINA LÄXOR OCH KUNNA ALLT INNAN JAG BÖRJAR PLUGGA FÖR PROVET". MEN GÖR JAG DET? NEJ! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ.  det är ingen idé att jag säger det igen för det kommer inte funka. Men jag är en positiv människa och tror helt naivt på att jag kommer kunna göra det. Vi får väl se hur det går. jag är sämst.

Blah

Jet-laggad (håller på att bli bättre), sjuk (blir typ sämre), trött (alltid), överöst med läxor (sen resan), ledsen (saknar pojken). Alla dessa är anledningar till att jag inte kommer blogga åtminstone innan torsdag. Jag tycker jag har bra anlednigar till att inte ha tid eller ork att skriva. Men jag kommer tillbaka när jag hittat rätt i verkligheten igen efter mina två underbara veckor i Texas med min UNDERBARA pojkvän. När jag har mer tid ska jag försöka skriva ner några av de otroligt många roliga saker som hände.

RSS 2.0