Sommarlov?

Jag är glad att jag fått ett sommarjobb, men nog skulle det vara mycket skönare att ha sommarlov! bara 10 dagar så är jag där! Nio dagar om man inte räknar bröllopet som arbete. Det börjar arta sig med sången. Jag tror nog att vi kan få det att bli riktigt bra. Jag måste öva på "den första gång jag såg dig" som Ylvas bror arrat till oss. Mycket snäll bror hon har. Och han hjälpte oss gå igenom stämmorna också. trevligt trevligt. Jag ska lyssna en massa på en jättefin bröllopssång som sjungs av en übersmörig sångerska. Ugh! kräkmedel. Men som sagt, själva låten är fin och vi kan ju göra den såå mycket bättre än hon om vi lär oss den. Nu ska jag hitta den och lyssna! Bye!

Ensambarn igen :(

Jaha, då har storebror lämnat huset Igen.. Blä, kan han aldrig stanna mer än någon dag bara.. och när jag har massa saker att göra? I går sa han "Jag åker hem igen imorgon vet du va?". Jodu. Visst hade jag tänkt att du skulle komma över sommarn, men bara stanna i typ fyra dagar. Eller INTE. Nu ska han och Tove ut på sin eroparesa i två veckor. Värst vad alla ska tåga runt i Europa nu då. Men sen kommer de tillbaka till Uppsala då de ska jobba, till skillnad från vissa andra europaluffare som efter sin resa i stället åker till Texas. Men men.

Idag har jag alltså sagt hej då till Totte. Och så har jag träffat miia och Puk på bryggan. Och ätit Japp! det var ett tag sen nu, och gott var det. Sen följde Puk med mig hem och så brände vi ner alla bilder, som hon tagit under året, tll skivor. Vi Brände mina bilder från året också. Det blev kanske 4000 bilder sammanlagt. Det är inte illa det! Och så kom vi på smartaste sättet att få in mina bilder från min mobil till datorn! Jag har ingen sladd eller annan anslutning till datorn så det har varit lite svårt förut, men så kom jag på att jag ju faktiskt kan skicka med IR till Puk och så skickade hon vidare det till datorn med bluetooth. Det gick jättebra. Eller ja, min mobil mobbade sig lite ibland men det gick mest bra.

Jag kom på bästa skämtet idag. Fasen vad jag kan vara rolig ibland. hee. eller nja, men iaf. Det är i stil med knock-knock skämten som Äls lärde mig och Astrid och gör sig inte riktigt i skrift så jag ska bara säga "Hej, jag är hårig" för att påminna mig själv om hur skämtet går och så ska jag dra det för alla mina kompisar så fort jag kommer ihåg det. Fast jag varnar er, det är jäkligt dålig egentligen. Men jag skrattade iaf för det är inte ofta som jag kommer på skämt över huvud taget.

På måndag börjar jag jobba. tråååk. Starttiden på morgonen är 08.00. Det är ju sjuuuukt tidigt! en halvtimme tidigare än skolan brukar börja så jag tänker då inte säga att jag har sommarlov än. Om två veckor, då har jag lov. Men jag slipper iaf läxorna. Och så sparar jag ju pengar till mina stor-resor, Thailand och Texas :P Thailand kommer iaf bli av vet jag. Men seriöst. Jag måste lära mig att inte handla med kortet. Man har lixom inte lika stor koll då.. och då gör man av med en massa och det är inte bra. Nej. Spara blir det som gäller och så kan jag handla för månadspengen, som är jobbigt liten.

Vad skönt det var att skriva lite om lite mindre saker än "händelser". Känns lite som gamla tider. Men, det är så det blir när man har mindre att stå i. Inte för att jag har mindre att stå i, det är bara det att det jag står i är mindre intressant att skriva och läsa om.

Vi får väl se om det blir någon utlandsresa i år och när det blir UTÖ!! Men jag tittar in lite då och då och rapporterar läget. Ha det så bra tills dess!

Vecka med fullt upp..

Okej..

Lördag.
Sara och jag åkte till stan. Vi såg inte texaskillarna någonstans men vi låg på en bänk i stadsparken och hade det mysigt. Sen träffade jag puk och ga henne hennes kamera och lite andra grejer som jag lånat av henne. Vi fick efter det skjuts hem av linas syster, linas andra syster och lina själv var också med. Det var snällt av dem. Det är lite förunderligt hur folk fortfarande kommenterar hur fin jag är utan tandställningen och undrar hur det känns. Till och med människor som redan sett mig utan den flera gånger. Jag tog bort den 5 februari och både linas syster och min egen kusin har kommenterat det. Och det händer lite då och då. Men men.
Jag följde iaf med och hämtade min bror som kom men flyget från Lund där han pluggar. Totte fick godkänt på sin sluttenta! GRATTIS till honom!!

På kvällen ville jag åka in till stan och träffa texaskillarna m.fl. när sara ringde och sa att de var där. Men jag fick inte.. då blev jag lite ledsen, men de skulle stanna en dag till och dissa Sthl så då fanns det ju faktiskt en chans att man kunde se dem på söndagen. Så sara och jag bestämde att vi skulle åka in till stan dagen efter och se om vi kunde hitta dem.

Söndag.
Sara och jag vaknade båda sent och var tvugna att städa på våra rum innan vi kunde åka i till stan. Åtminstone jag blev lite stressad och bara hoppades att de inte skulle lämna stan innan vi kom dit. Men så loggade jag in på msn. Och vem var online om inte Nelson och David! så vi började prata och de frågade om vi ville följa med ut och äta middag. Vi tackade såklart ja och så åkte vi in till stan nå timme senare. Det var så roligt när vi kom dit för vi skulle komma halv sex tror jag det var men vi var framme redan kvart över, och det var de också, men vi vågade inte gå fram direkt utan var tvungna att ladda lite först så vi smög och satte oss på en bänk bakom några buskar innan vi gick fram till dem. Men sen möttes vi iaf och vi föreslog att vi skulle göra varsin sallad på Cupido.. men det var stängt så vi fick gå till Jalla ist. Sara och jag åt kebabtallrik och de två delade på en pizza.. för den som ville veta. Vi pratade om allt möjligt. Språk och musik mestadels. Jag berättade att jag spelade ukulele och det visade sig att deras mormor eller farmor har en degree i ukulele från hawaii. Hur roligt var inte det! Men när vi ätit upp iaf så skulle de hämta sin Beatles bok så vi kunde sjunga lite, då kom vi på att vi ju aktiskt kunde ta en sväng hem och hämta ukulelerna så att de också kunde få höra oss spela. Sen träffades vi igen i stadsparken där vi satte oss på en filt ochh spelade och sjöng. haha, det var så gulligt när de skulle spela ukulele och försöka sjunga en låt på svenska som de aldrig hört förut. Jag höll på att garva ihjäl mig.
Sen började vi kasta frisbee efter att Nelson uttryckt att han önskade att han hade en där, och jag kom på att jag faktiskt råkade ha en i väskan! Ddet var roligt. Vi långa, jag och Nelson, var bäst. Men de andra var duktiga de också. När det började regna gick vi därifrån och killarna gick och lämnade sina gitarrer medan vi satt på några bänkar längs ån. Vi träffade några vänner och när David och Nelson kom tillbaka satt vi och snackade länge, om allt möjligt. Jag blev bjuden på glass också =) När det inte var lång tid kvar till att jag skulle åka hem gick vi till deras typ ungdomsvandrarhem "youth hostel", jag visste inte ensa att det fanns ett sånt i uppsala, men det gjorde det, och där har jag varit inne. Vi fick lite juice och gick sen därifrån och hamnade på McDonald's där de spalade för oss. Mmm jag njöt. Sen var jag verkligen tvungen att åka hem för att mamma inte skulle döda mig, jag hade redan missat två bussar. Jag ville inte åka hem!! Jag bara hoppas att jag får träffa de härligt charmiga pojkarna igen! Tack och lov för internet!

Måndag.
Jag åkte till Gröna Lund i stockholm med Maria, Astrid och Pukpik. Vi hade mycket roligt och det blev en heldag. Stackars mig ock Puk, när vi skulle kliva ur en vagn i pop expressen åkte stången ner igen efter att vi tryckt upp den för att komma ut, så vi slog båda i huvudet i den och fick bulor. ouch! Lustiga huset var lustigt och katapulten killade i magen, jag älskar den känslan.

Tisdag.
Typ vanlig dag. Vi fick lite betyg. Det gick bra. Jag hade sista latinlektionen med min lärare som skulle gå i pension. Vi fick chokladtårta och saft och lekte ritlek- typ pictionairy på latin och hade frågesport.

Onsdag.
Skolavslutning! Nu är det äntligen sommarlov. Det är vi helt klart värda! Fast jag börjar jobba redan på måndag men inna dess ska jag njuta av ledigheten. I klassrummet efter avslutningen i aulan pratade Puk med klassen och tackade för det här året, hon åker ju hem snart. jag grät. mycket.
Efter "skolan" gick en stor del av klassen och fikade på ofvandals. Jag åt en macka för jag var hungrig. Sen åkte jag och miia hem till ylva där vi lärde oss en av låtarna som vi sak sjunga på astrids systers bröllop. Vi var fetingduktiga och lärde oss den på typ en timme. Sen kom massa andra människor och vi började grilla. Myspys. Senare blev det persisk musik och typ magdans. haha. bra träning fick man då. Jag fick ett jättefint armband av Puk och alla skrev små kommentarer till Puk på en svensk flagga som hon hade.
När vi skulle hem regnade det och jag hade ingen jacka, då blev jag blöt och kall.

Torsdag.
Vaknade upp med snuva och hosta och jätteont i nacken. Funderade på om det var för att jag var i regnet igårkväll och sen sov på nåt konstigt sätt. Jag har iaf träffat Jozzan och fikat idag. Det var jättemysigt! Blev en del skvaller och shopping. Vi är rättså lika, hon och jag, mer lika än jag tidigare trott iaf.

Jag missade telefontiden med UL. fan, jag kommer typ inte få något nytt kort. Mitt har blivit fuktskadat och funkar inte =(

Men men. Nu ska jag göra nåt annat. hehe. bye.

De senaste dagarna..

Torsdag.
Katteskrapankampen och Katte förlorade :( för tionde året i rad. Men fan. Jag och de andra tjejerna ska träna hela året så att vi bräcker det där jäkla bottenskrapet. Jag var med och hoppade höjd i år. Det blev inte mer än 1.30 meter högt för min del. Jag kom sist, 6:e plats. Men jag ställde iaf upp. Och på träningen log jag mitt personbästa med 7 cm. Numera 1.40 meter. Det är rättså bra ändå, med tanke på att jag bara varit på två höjdhoppsträningar, i skolan. Men dagen var rolig iaf. Efter kampen gick jag Miia och Puk och åt på Max och sen handlade vi till vår "Thairesturang" Puk var kock och jag miia och astrid var servitriser. Maten blev mycket god och många roliga människor kom. Vi blev 14 stycken. Astrids roliga guppstolar var nog kvällens höjdare. Och Davve och olles "morgonbånge". Det är deras låt som de sak skicka in till melodifestivalen. Fatta vad roligt om de skulle komma med! haha.
Men sen åkte alla hem och jag och Puk blev kvar där att sova.

Fredag.
När vi vakade kunde inte strid gå för att hennes fot var alldeles svullen. Och hon visste inte varför. Jag hade ont i benet också, men jag visste iaf att jag hde sprungit och vridit benet när jag hoppade. Sen åkte vi iaf till stan och astrid stackarn skyndade sig så gott hon kunde med sin stackars fot, samtidigt som vi gick på bussen ,som hon också skulle med, efter att ha sprungit när vi såg att den kom. Bussen var för tidig så astrid kom en halvtimme senare. Vilken konstig logik, men så var det iaf.
Jag åkte hem och duschade och lämnade min grymt stora väska. Åkte tillbaka till stan med sara. Vi gick till katte och kollade när alla treorna gick ut. Ah, ett år kvar bara. Det är lite sorgligt. Lunch blev det iaf med cupidosallad vid ån.

På kvällen träffade jag Astrid och Puk på bryggan. Vi gick till ICA, sen stadsparken, men precis när vi kom till stadsparken mötte vi Sara o Co så jag följde med dem till Lotus. De som var under 18, vilket var alla utom jag Sarah och Karin, fick stanna utanför medans vi tre gick in och hällde i oss våra gratis champagne. Och dansade lite. Men sen kom vi ut. Och gick upp på taket a byggnaden som Lotus ligger i. Killen som bodde där var sorglig. Han va rik men hade inget jobb och inget att göra på dagarna, och så låg han med fjortisar och tyckte att livet var kasst. Jag sa åt honom att göra nåt bra som att donera blod eller nåt, men jag tror inte han tog det förslaget så seriöst. Men är man rik så kan man ju hjälpa till!

Vi gick iaf tillbaka till Stadsträdgården, men Puk och Astrid hade precis dragit därifrån, vilket var synd för det var roligt där. Vi övertalade daniel att stanna en timme till, han var på väg till bussen när vi kom. men! Stackars Johan i DK då. Han lär ju vara mycket rädd för mig efter att jag "råkat" säga att jag hade sagt till astrid att jag tyckte han va snygg och att det var därför som jag visste vad han hette. Oj oj. Men iaf. Jag ska däremot försöka kolla upp vad det är för träd som finns i parken för det lovade jag att jag skulle göra, men när jag kom på det i söndags så hade lövet som jag lagt i västan torkat och gick inte att veckla upp för att se hur det såg ut.

Sen satte vi oss iaf på gräset. Massa trevliga människor, varav en flirtig lärare från min skola. illa. Jag tror inte det är så bra att flirta med eleverna som går på den skola där man jobbar, dålig idé. Men det va kul. Han va dubbelt så gammal som oss. Hälften av oss iaf.

Men asså! Texaskillarna! Om jag inte skulle tänkt på att man kanske inte ska dela med sig av precis allt man gör, för attd et inte är så intressant för alla, så skulle jag skriva allt roligt som vi gjorde med texaskillarna och vad de sa. Men nu tar jag bara lite på ytan, stödord för hur kul jag hade i fredagskväll och söndag eftermiddag/kväll (möjligt att jag skriver mer detaljer senare): Gitarr + underbar stämmsång, allsång, söta och otroligt charmiga killar, musikalisk familj (farmor/mormor med degree i ukulele på Hawaii), äta middag med, roliga att spela frisbee med, prata politik, kultur, religion och massa annat i solnedgången, bli bjuden på glass, bli bjuden på juice på deras "youth hostel", de spelade beatles låtar för oss, De förundrades över hur jag kunde känna till relativt okända Beatleslåtar, De spelade på McDonalds och städpersonalen stod och lyssnade. Flirta lite. Pussa på kinden. Säga hejdå. Sakna grymt mycket!! de åkte till tyskland och vi är kvar här hemma och längtar efter dem. Måste tvinga dem att komma tillbaka, eller spara till en resa till Texas som iof vore mäkta roligt! Men man har ju internet. Tur det. Har abstinensbesvär. Oj, det ble ett långt inlägg. Får fortsätta senare med lördagen, kanske lite detaljer från söndagen, måndagen (gröna lund!) och tisdagen (idag). Imorrn är det Sommaravslutning så det kommer nog något om det också.

"Good Night"


Obesudlad

Gjorde purity-test med tips från Astrid. Jag fick 82.8% pure.. vilket betyder att jag är 17,2% oren. Haha. Jag är väldigt oskuldsfull.

Snart ska jag på nv3ornas skiva. Men jag har ingen att gå dit med så jag hoppas att de jag känner inte dissar mig så att jag får betala inträde och grejer och det är urtråkigt. Jaja, det löser sig.


23.22
Jag kom aldrig till skivan. Det är läskigt att åka nånstans och inte veta om man har betalat massa pengar för att vara själv en hel kväll. Nej det får bli utgång nån annan gång i stället. Kollade på "I, robot" och nu på scrubs istället. Sitter här i festfrilla och coktailklänning. Jag är fin, men det är det ingen som ser. Ja, förutom mamma och pappa då, men ooh..

Var vid Ulva kvarn idag. Det blev ju ingen camping med klassen men jag kom ju dit nu iaf. Det var bagageluckeloppis på parkeringen och massa bodar där de gjorde fina smycken och grejer. Fikade gjorde vi också och jag designade lite kläder, ritade alltså. Var där med Mamma pappa farfar och Inga (plastfarmor). Det va mysigt. Och vi träffade puk där. Ibland undrar jag om jag inte är lita synsk. Jag tänkte nämligen flera gånger att man kunde träffa Puk där trots att det var ganska otroligt, men så gjorde vi det. Jag är häftig. heh.

RSS 2.0