God morgon!

Måste först och främst tala om att jag är rörd att folk är rädda för min sociala status ochmentala hälsa. Jag ska inte bli någon miniräknarspelare om jag har något att säga till om. Varna mig om jag är farligt nära. Men än så länge tycker jag det är lugnt.

Hade ont i huvudet innan jag gick och lade mig och jag har ont i huvudet nu. Undrar om jag är på väg att bli sjuk? hmm..

Naturnörd

Sitter just nu i vid en av datorerna i kemiistitutionen. Slutade för tjugo minuter sen, en och en halv timme senare än alla utan språk, och nu ska jag sitta här och vänta på att MNF mötet sak börja. Jag lyckades bli övertalad att vara med i MNF styrelsen i våras så jag lär ju behöva gå på nåt möte.. detta är mitt första. Önska mig lycka till! jag kan behöva det. Tur att det finns åtminstone en till tjej i styrelsen, en gullig sådan också. Magda. Nu måset jag gå ochs e om NV tvåorna har slutat så att jag kan få lite sällskap..

Måste ta mig i kragen..

Okej. alldeles för länge sen man uppdaterade nu.. alla har säkert glömt bort at jag ens finns. Men jag är här. I allra högsta grad! Var lite nere förra veckan när jag trodde att skype inte funkade på Davids college, men nu funkar det! Den smidiga pojken hade bara inte ändrat sin status till online! Jag tänkte väl at det borde fungera. Men nu är jag glad iaf. blev lite hoppande upp och ner när vi visste att det funkade igen.

Jag läser just nu om livsfrågor och tro och grejer. Vad händer efter döden? Vad är meningen med livet? Varför finns vi? finns gud? såna saker.. Det är egentligen ganska intressant, men just för tillfället orkar jag inte tänka på hur mitt "liv" kommer bli när jag dör eller varför jag lever.. jag har nog att göra med att leva. Någon dag, då jag har absolut ingenting att göra så kommer jag fundera på det. Men jags ak inte komma fram till något svar, det går inte.. jag har försökt förut och kommer alltid på massa små bra fragment av en bra idé för vad livets mening är.. men så kommer man på nåt annat och då blir det ju inte mening.. då blir det meningar.. plural. och då funkar ju inte hela meningen med livet saken och då måste man börja om för att hitta nåt ännu större och viktigare.. Så det är lika bra att inte tänka på det egentligen.

Jag funderar på att byta rum med min bror, som inte längre bor hemma. Frågan är egentligen om jag klarar att det är så mörkt.. men så tänker jag att det kanske blir ljusare medd mina saker här inne.. fast jag är inte så säker. Fördelarna är att rummet är större och att det finns en internetsladd som räcker överallt i rummet.. men å andra sidan kan man säkert fixa en längre sladd som räcker i det rum jag har nu.. jag kan inte bestämma mig! om jag flyttar in i min brors rum så tar jag hans säng också.. som är 15 cm bredare.. och det är ju.. ehm.. bra, typ.
Vad tycker ni?

nu ska jag kolla på Gilmore girls och läsa klart religionskunskapen. och sen är det So you think you can dance och då kommer jag vilja dansa igen.. så jag kommer förmodligen typ städa mitt rum, lyssna på musik och dansa lite senare också.

håll tummarna för att jag kan fortsätta uppdatera bloggen nu. Det är kul att skriva av sig. har ju haft väldigt mycket att skriva om ända sen och till och med före jag skrev sist, men det blir liksom lite överväldigande, så nu ska jag ta det som det kommer och inte försöka berätta hela min livshistoria om vad jag gjort sen jag skrev sist. Leva för stunden ska jag göra! och för framtiden. Och lite i det förflutna såklart.. där finns ju massa fina minnen som man kna prata om om man har lust. jaja ni fattar vad jag menar. säger vi.

hej svej!

Välkommen tillbaka, jag!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist. Det känns som at jag inte gjort så mycket den här sommaren, men faktiskt så har det hänt väldigt mycket! Jag har inte varit ute så mycket i "det fina vädret". Men okej, några av de skojjiga saker som hänt i sommar:
Träffat texaskillarna
Badat hos Astrid
Skaffat pojkvän (som visserligen bor på andra sidan oceanen, vilket är smått jobbigt om man säger så.. jaoo)
Rest runt i Europa med mamma
Tjänat pengar (tråkigt att jobba men belöningen är ju alltid skön)
Sjungit och serverat på bröllop
Äntligen umgåtts med Elsa
Tränat mycket Engelska, både muntligt och skriftligt
Lärt mig spela gitarr!!
Spelat piano!
Hälsat på mormor och morfar

Så lite tråkiga saker:
Sagt hej då till Puk
Saknat "my super hot American boyfriend"
Jobbat (Bröllopet räknas inte hit för det var kul!)
Suttit inne mycket (asså hemma då, inte i finkan eller nåt =P)

Jag är så rastlös! Jag kanske till och med börjar baka! vill ha chokladbollar! Kakaon står redan framme. Näe nu vill jag vara lite produktiv. Ha det så bra allihopa, man vet aldrig när jag får för mig att skriva nästa gång..

RSS 2.0