Sjuk :(

Idag är andra dagen då jag inte är i skolan. det känns lite trögt. ibland tycker jag att det är så varmt och någon minut senare fryser jag. skummt. Jag missade Svenskprovet, hoppas inte det gjorde så mycket, får fråga stina om jag kan göra det nån annan dag.
Pappa ska åka till skolan i eftermiddag för att hämta min mattebok för jag har matteprov imorrn om jag nu är frisk då. men jag har bara några timmar på mig att plugga, och jag som hade tänkt ha ett par dagar :S inte bra.
nu ska jag försöka få i mig lite att äta. nudlar kanske.

Senare
Nu håller jag på att ladda in Beatles på datorn. Och jag har ätit. Och hört Fall Out Boys "This ain't a scene.." ett antal gånger, riktigt bra! Och "Hurt" med Christina Aguilera, också bra fast jag har hört den så många gånger nu. Gwen Stefani feat Akon "The sweet Escape" är rolig. Om Maria läser det här ska du komma ihåg att bränna Fall Out Boy och Panic! At the disco till mig! Om du vill och har tid såklart..

Undrar hur de hade det i skolan idag.. det var säkert jobbigt, och långtråkigt och alldeles.. alldeles... underbart! (okej kanske inte, men bättre än att vara hemma sjuk)

Beroende

Jag har typ blivit helt beroende av varm choklad med marsmallows! det är sååååå gott! testa!!

Idag har jag haft stämrep. Det gick faktiskt ganska bra med tanke på att jag sjöng sådant som jag inte har sjungit förut med den stämman. så det var ju lyckat. mindre lyckat var dock att jag sprang hemifrån för snabbt så jag hann inte ta några vantar eller mössa. det var kallt ska jag säga! -9 grader kallt för att vara exakt. men jag överlevde. som tur var. säger vi.
Sen skulle jag iaf hämta ut våra biobiljetter, men biljettsystemet var kaputt så det gick inte. jag stod där en lång stund, och jag tror det var min gamla barndomsbästis som stod framför mig i kön. men jag vågade inte hälsa.

nu har jag inte tid att skriva mer. måste plugga den halvtimme som är kvar innan vi åker till bion..

bye

Vacker vinterlördag

Jag vaknade halv tolv och kände direkt att jag ville åka skidor. Solen lyste och jag var pigg. Så jag ringde sara för att fråga om hon ville åka skidor med mig men hon jobbade. Då ringde jag Erika men hon skulle ju på stämrep. Så jag åkte ut med pappa istället. Det var mysigt, men man blev väldigt varm. Vi åkte först ett varv runt nåntuna och sen åkte vi mot ICA där vi köpte mjölk och marsmallows. Jag tycker inte om backar när jag har på mig längdskidor. Jag fastnade i en driva på vär uppför och såklart så ramlade jag också. Ramla det gjorde jag även på väg ner för samma backe fast åt andra hållet. Det känns så dumt, speciellt när man är helt synlig från den stora vägen där alla åker. Men jag tog mig upp iaf och kom hem där jag lagade soppa. Efter soppan blev det varm choklad med marsmallows. Ååh så gott med kletiga marsmallows dränkta i varm choklad.

Sen har jag varit hemma hos Lina en stund också. Det är synd om henne. Man kan inte tro att något sådant ska hända en själv. Men det gör det. Stackars Linis flinis.

Jag har varit väldigt dålig på att plugga idag. Så jag MÅSTE göra det nu så man blir godkänd på svenskaförhöret på tisdag.

Imorrn ska jag stämrepa gå på bio med päronen och åka pulka med Q. =D

Madde Glad

Undrar om man kan heta Glad i efternamn? finns ju snygg och snäll så det borde funka...

Nu har det gått en massa dar sen jag bloggade sist. jag har gjort mycket på de dagarna. Bl.a. varit i kyrkan och haft mysigt, sovit över med tjejerna här hemma (vi sov hos sara och spelade twister och kollade på film, kort, och fula glasögon. Och så gjorde vi egen cola), åkt pulka med Puk och Sara "Bitch snow!", sagt naminam flera gånger (kan översättas till väte i vatten på thailändska), labbat två gånger och mycket mer!

Vi hade steril lab på biologi breddning igår. det gick bra, tror jag. Vi var så snabba att vi inte riktigt fattade att vi var klara. Vår lärare tyckte att vi satt kvar för länge och att vi var konstiga som inte åkte hem. Sen såg han Mig och Astrid ännu senare när vi hade slutat och var kvar och pluggade.. "är ni fortfarande kvar??". Då hälsade vi på en massa andra lärare som gick förbi också. Daniel och CV satt där med oss en stund var, men vi blev inte klara med läxan.. jaja.

Astrid har nu snott mina citat. GRRR! så det känns lite B att skriva dem här också.. nu har jag bara kvar citat från människor man irriterar sig på och som fäller dumma kommentarer. men de ska jag inte skriva här ifall den lilla lilla chansen att personerna i fråga skulle läsa min blogg.. tack astrid...

Mamma köpte en massa fina smycken till mig idag! då blev jag glad!

men nu måste jag skriva klart biologin!! aaaah! och sen ska jag skriva in den på datorn också. kommer nog inte hinna så bra, men isf får jag lämna in mina fula anteckningar imorrn.. men jag ska försöka skriva klart idag!

Hej svej!

Lördag.. städa?

Kollade precis vädret. Det ska vara minusgrader ända fram till åtminstone onsdag då det ska bli -15 på natten! och det ska snöa hela dan imorrn!! Hoppas det blir så! och attd et blir mycket! :D jag är så glad just nu!

Vet inte vad jag ska göra idag.. jag vill göra nåt, inte bara sitta hemma! Fast jag borde städa!! och göra svenskafrågor och historiafrågor och biologifrågor... men orka! Får ta och skärpa mig senare och göra dem. men först vill jag göra nåt kul. men vad?

Lyssnar på musiken som Astrid brände till mig. men hon glömde den viktigaste låten! Lyckorus ville jag ju verkligen ha!! får be om den på nåt annat sätt då.. eller nåt. Undrar om man kan lägga in ljudfiler på kameraminnet och bara föra över dem till en annan dator. Man kan ju föra över bilder med mp3:n så det kanske skulle funka.. måste testa det.
Måste iaf ta bort alla jullåtar från mp3:n och lägga in lite ny musik som jag inte kan som man kan lyssna på 100 gånger tills man kan dem. Så gör jag iaf. Och sen tröttnar man på dem för att amn hört dem så många gånger. jag gillar inte att tröttna på bra låtar. men, tyvärr, så händer det ibland.

Nej ingen mer datorsittning nu! hej då!

Dagens tema: Sopor

Måste bara säga att lingonvecka är ett väldigt fult ord för något som heter Mens. säg: mens. det heter det. det är det. det är naturligt och inget att göra åt. mens. så.

Idag var vi och tittade på sopor. och luktade på sopor. och trampade i sopor. och pratade om sopor. jag sak inte bli sopgubbe. all heder åt de som blir de. tack till dem! men inte jag!
Jag hade faktiskt aldrig kunnat tro att jag skulle gå in i en sopbränningsstation, trots att jag åkt förbi där några gånger och undrat hur det ser ut inuti. nu har jag sett hur det ser ut inuti. det såg inte likadant ut som jag hade tänkt mig. men det var väl lite av en upplevelse. Men det bästa var hjälmarna och reflexvästarna och när man var tvungen att gå i soplera (lera av blöta sopor möjligtvis, man visste inte vad det var man trampade i). själva leran var inte särskilt rolig, men det vara bara så komiskt när man försökte få så lite lera på sig som möjligt när man studsade fram mellan sophögar och lerpölar. hehe.

vi var först på vattenfalls värmeverk och sen hovgården/soptippen. mellan de båda stationerna skulle vi till stan för att äta lunch. Miia Astrid och jag missade bussen för att jag skulle på toa. så vi fick börja gå in till stan. det blåste som bara den! och det var kallt. Men sen stannade en vit bil vid oss och frågade om vi ville ha skjuts till stan. oroa er inte, vi liftade inte med nån random person, det var vår biologilärare Mats. han är väl för söt. faktiskt han är riktigt gullig, och då menar jag inte "jag är kär i honom" gullig utan "han är en snäll lärare som flinar så roligt" gullig. se flinet på en bild i min bilddagbok. hehe.

dagens slutsats: man är väldigt het i byggjobbarhjälm!

aj

"hur är det?"
*gnyl*
"är du trött?"
"näe"
"har du ont i huvudet?"
"näe"
"vad är det då?"
"jag är tjej, if you know what I mean..."

Kvinnor är dåliga uppfinningar. Inte nog med att man ska ha mens, det ska göra ont också. Och så ska vi föda barn, och då ska det göra ont. Fan.

Fast ändå, hellre tjej än kille. Då kan man ha kjol. Kan man väl iof om man är kille också.. men det är inte riktigt samma sak.


NÄE!

Det var ju så bra med att det snöade och allt.. nu regnar det och ska bli storm. bläää på sveriges väder! min bror i Lund är tvungen att stanna inne, de har en klass tre stormvarning, den värsta klassen.. hmm. hoppas han inte blåser bort eller att hans tak blåser bort, han bor på översta våningen...

Gårdagens slutsats: Är man äldst blir man sist. Iaf vad gäller lapplandsresan kvartett..

21.33
Btw, mamma hörde också skottlossningen igår =S

och det har kommit tillbaka lite snö =) som försvinner imorrn när det blir 6 grader varmt =(

lite sång, lite dans, lite naket, lite trams

Har faktiskt varit med om alla de fyra sakerna killing gänget sjöng om på grand för några år sedan (se rubrik).

Dagen började med extramusik då vi blev indelade i smågrupper och skulle sjunga. min grupp, som var den minsta, började i musiksalen med Anders. Vi fick sjunga små människor som sedan var som fastklistrad i hjärnan resten av dagen. men den är trevlig så det gjorde inte så mycket.
Sen fick vi gå upp till aulan där vi sjöng i mic. jag gillar att sjunga i mic, det låter faktiskt bättre då. Iaf i mina öron. Sen var lektionen slut och då fick vi veta att vi inte skulle ha nån fysik så då stod vi bara vid skåpen och sjöng små människor. det var kul. jag tror att folk tycket vi var lite skumma men hoppas ändå att det uppskattades. det var kul iaf. sen gick jag, Miia, Viktor och Alexander (sen kom också Linnéa och Elin dit också) upp i trapphallen vid aulan. där är det jättefin akustik så där stod vi och sjöng och det lät jättebra! Då gick det också förbi (och stannade) en massa människor som hörde. Efter ett tag gick Barbro förbi så vi bad henne öppna till aulan så vi fick vara lite privat. då visade det sig att micarna fortfarande var på så då blev det extra roligt! et är det som är bra med när man sjunger när det inte är lektion, man kan spexa lite mer och då låter det ibland bättre! Jag älskar att sjunga!! Och jag älskar att sjunga när folk hör och man har bra resurser för bra ljud! I love it!!

Sen skulle vi ju ha lite dans också. Ayda höll en lektion i salsa! grymt roligt! Det var (såklart) inte alla som var jättebra.. vissa luktade svett och andra var bara kaos, men vissa var bra! det var kul! jag tror jag fick in rätt så bra höftrörelser iaf.. hoppas det.. kändes som det. Ayda var en mycket bra lärare! Macarenan var väldigt i otakt och jag gillar INTE att dansa i otakt och det kändes som jag skulle få ryck, men det var roligt att dansa macarena iaf, det var länge sen! Tack, Ayda, för en mycket lyckad lektion!!
   Jag fattar inte varför alla ska ha så roliga lektioner? jag kan ingenting förutom att spela tennis men det är för dyrt och långt bort, sen kan jag väl springa ganska snabbt också men jag ka ingen riktig teknik så det kan jag ju inte lära ut.. jag får väl ha fotboll eller nåt som alla kan ist.. emn neee... :( jag får tänka ut nåt.. jag skulle haft skridskor om två veckor men då ska jag på doktors promotion med latinet. men men..

efter dansen så var det naket.. i duschen..

efter naket kommer trams och det får väl vara när söda skulle hjälpa oss med matten:
(Viktor som att han var smart)"det ska vara n^2+n!"
(jag, skeptisk)                            "kanske det.. men nej! tredje talet.. 3^2 är nio.. men nio plus tre är inte 18!"
(Viktor såg chockad ut)            "Men vaffan! jag har ju inte ens gjort den, jag bara kollade på den.

Och efter skolan vilade jag och sen var det mat och sen var det Let's dance och CSI. Det är så roligt att se hur stela folk är när de dansar! Lasse Brandeby var ju bäst! och med det menar jag skönast och inte duktigast.. och jag gillar Tonys kommentar "Jag håller inte med Maria alls... men hon har rätt".. duktig motsägelse där Tony.

Mamma har blivit sjuk och nu har hon beslagtagit mitt rum. blä!  efter helgen kommer jag komma med värsta hostan och snorig näsa.. mer än nu då..

Astrid spelade finaste låten jag någonsin hört idag! Jag var nära att gråta. Och det är INTE ofta!! Slutsats: Lyckorus av Elin Sigvardson är en mycket fin låt!

Det låter som skottlossning ute.. =S hoppas att det inte är det...

smart man är då... (inte)

Barbro glömde rätta en fråga på mitt historiaprov så jag fick MVG istf en poäng under MVG (36/40 istf 34/40) då blev jag mycket glad. jag ligger tydligen precis på gränsen till mvg i betyg, men jag hoppas att det blir mer som mvg nu när jag faktiskt fått det på båda proven! =D

efter historian var det lunch. jag glömde mitt matkort hemma så jag fick betala den jävla lunchen, 10 kr. blääh! jag var irriterad..  sen kom jag hem och märkte attjag inte hade matkortet där jag trodde. jag tänkte "antingen ligger matkortet i väskan, då blir jag arg. om det inte ligger i väskan blir jag också arg för då vet jag inte vart det är" det låg i väskan... jag hade kunnat köpa två bullar och två godisar istället för köttsoppa och pankakor.. hmm. jaja jag lärde mig väl kanske att kolla i väskan ist för att anta att jag inte har kortet med mig.. jaja.

Jag lärde puk lite nya ord idag:
kamera
hörlurar (som hon hade väldiga problem att säga)
plånbok
kardborreband (också en del problem)
sedel (tjugokronorsedel)
tjugolapp
mynt
blixtlås (som hon tyckte var ett roligt ord; blixt - lås)
komma ihåg/kommer ihåg
glömma (bort)/glömmer (bort)
Jag sa försöka göra en ordlista till henne. en inte så komplett ordlista, men iaf med de ord jag lär henne. så ska hon få lära mig dem på thailändska. jag kan redan alla grundämnen (okej inte alla, men de vanligaste, ganska många..)

jag funderar på att köpa en liten fickordbok latin-engelsk/engelsk-latinsk. kostar bara ca 150 spänn. det vore roligt. och satsigt. och bra för då slipper man sitta och leta igenom alla kapitel i boken för att kanske hitta ett ord som man haft nån gång. och vi har fått en liten liten ordlista i skolan.. men den är bara latin-svensk så från svenska till latin blir lite jobbigt för man kan inte(!) gissa sig till de flesta latinska ord. så jag funderar även på att köpa en svensk-latinsk ordbok, stor då, fick den latin-svenska i julklapp. astrid tipsade mig om att köpa den när bokrean kommer. det var en bra idé. hoppas den blir billig!

det snöade inatt! det var kallt idag! jag har gjort vinterns första snöboll som jag kastade på en husvägg på väg hem. =D hihi. det är inte ett jättetjockt lager men det är som en hinna iaf! och det är mycket mer hemma än inne i stan och vid skolan, och jag tror(!) att det har snöat lite under dan för jag tyckte nog att det var mer när jag kom hem än när jag åkte..

Jag märkte idag att busshållplatsen vid stadsteatern har upphört. när jag kom från Lunde-Q skulle jag gå till bussen men jag såg att den stod vid busshållplatsen och trodde inte att jag skulle hinna så jag gick till den "säkra" hållplatsen vid stadsteatern. jag väntade ett tag och till slut kom bussen, och körde förbi. den kunde ha stannat för det fanns plats, men neeeeej hållplatsen har upphört. tusan också. då fick ajg gå till dragarbrunn och vänta en kvart där. det var kallt. jag hade en vacker mössa. tycker jag faktiskt.. eeh. men ingen annan. okej så snygg är den inte, men jag ska inte bry mig, den är skön!

nu ska ajg kolla om nån laddat upp några nya bilder.. bye!

22.38
Det snöar nu! =D


Wooooosch!

Det blåser. Det blåser mycket. Det är storm. Det är häftigt. Läskigt. Men häftigt. Jag tycker om när det låter mycket när det blåser. Det ger lite mer struktur i tillvaron. Undrar hur många träd som blåser omkull ikväll.. Jag tänkte på det när jag kom hem från bussen, hur granen vi garaget svajade oroande. jaja. den är stor. och gammal. trots att toppen blåst av redan så står den nog kvar. förhoppningsvis mosas inte huset (vi bor precis vid skogen) eller bilen.

Idag var det skola igen efter julen. Nog var det trevligt att träffa alla igen men trött blev jag. Efter skolan drog jag med mig Pukpik för att köpa nåt på ICA att äta. Jag kunde inte bestämma mig. Då gick vi till ett annat ICA men jag kunde inte bestämma mig där heller. Då blev hon sugen och köpte citronmuffins. jag fick två! mums!! Sen köpte mamma kakor och nötter till mig =D =D det var gott. och jag tror jag börjar vänja mig vid kaffe. iaf mer än förut. det är riktigt gott faktiskt. det är iof inte riktigt kaffe, bara capuccinopulver i vatten, men kaffe vill jag nog kalla det ändå. Fast vanligt bryggkaffe är fortfarande äckligt. jag vill inte lära mig dricka kaffe, men latte, cappuccino och frappuccino är goooooott!! åh! saknar starbucks!! märkte idag att det öppnar en subway i sötamajas gamla lokal. det har Ayda berättat att det är så gott. så det hoppas vi på. vi får väl se när det öppnar. De säljer mackor för de som inte visste).

Vi fick en bärbar telefon idag också! äntligen!! och jag kopplade ihop den mycket fint. Måste ju ringa nåt invigande samtal bara. har inte hunnits med än.

"Ring ring, bara du slog en signal"

2006

Jag snor Astrids idé och ska sammanfatta mitt år:

*JANUARI: Åkte pulka
*FEBRUARI: Åkte skidor och snowboard i Säfsen med Karin
*MARS: Startade blogg, klasstripp till Expressen med klassen, shlagerkväll, håltimmar och prov i skolan.
*APRIL: Internet dog, Påsklov, våren kom, vedeldat badtunnebad hos astrid med tjejsnack, ny frisyr, Var  hos mormor och morfar, fysikprov på mer än halva boken, hälla ut cider i ån på valborg.
*MAJ: snöbollskrig i linne på gympan, stukade ett finger, spelade tennis i åskoväder, plockade blommor,  fyllde 17, åkte till Spanien med päronen.
*JUNI: ulva kvarn med klassen, katte-skrapankampen, sommarlov, fotbolls VM, nytt pass.
*JULI: åkte till Skottland med mamma, målade inte om på mitt rum, myror i garaget.
*AUGUSTI: Utö!, litade på mina instinkter, skolstart, blåmärke, klassfest hos Axel, bror flyttade hemifrån till Lund.
*SEPTEMBER: politik, eda med klassen, tekniska museet och SVT med klassen, var på trepsicores första spelning.
*OKTOBER: biologirapport om eda, historiska museer med klassen, åkte till Florida med Karin!
*NOVEMBER: Öppet hus, Hey Baberiba inspelning med Sara och Erika.
*DECEMBER: chokladkalender, solo på luciakonserten i domkyrkan, kursprov i fysik, biologiprov, kyrsprov 
                           i kemi, trasigt skåp, ingen snö, liiiiite snö, miljökonferens i skolan(greenpeace),

Jag har varit glad, ledsen, stressad. Jag har lyckats och misslyckats. Älskat och ogillat (jag hatar inte mycket). Ska satsa på lite mer frihet i år. Och så ska jag prata svenska med pukpik.

Mjau.

frächt

Jag var duktig idag och tog en prmenad med erika. det var mycket roligt. gamla minnen väcktes och andra minnen var borta. T.ex. så märkte jag att mitt gamla dagis var omgjort till bostäder och att det roliga röret som amn lekte i som liten var utbytt mot en farlig lekställning som var läskig och tråkig. men men. jag tycker bara synd om dagens barn. de får inte ha mer än två gungor på en ställning och de får inte handla på konsum i sävja och röret är ju borta och ingen snö är det. Vad bra vi hade det egentligen när vi var små. Stackars barnen idag...

Jag älskar munkar. munkar är det godaste man kan äta. med mjölk till. det är himmelriket.

Ett annat himmelrike är skosidorna på Victoria's Secrets hemsida. Mmm. Jag måste åka till USA och shoppa på VS. Eller få folk att gå ihop med mig och beställa, fast det blir ju svårt att prova då.. Jag såg en mycket fin bikini som endast kostade $6.99. Me want!! Varför ska man bo i dyra, VS och snöfattiga Sverige? Jajja, om de tar min önskan på allvar så öppnar de en affär i Sverige. Då blir det trevligt.

Vi ska äta Tacos idag! Mmums. Det var en vecka och en dag sen vi åt det senast. anledningen till att jag vet det var för att jag var och spännde tandställningen den dan. Hos tandläkaren fick jag reda på att jag får ta ut min tandställning nästa gånga jag är där :D :D YAY!! Om jag kommer ihåg det så ska jag inte säga till alltför många när jag ska ta ut den så blir det lite mer överraskning när jag kommer utan den helt plötsligt. moahahaa.

Vad ska man göra imorrn då? Stan kanske? Ja det får det nog bli. Måste ju shoppa lite nu när det är rea och allt.

:(

Jag skulle ha åkt till Astrid idag på filkmkväll, men bestämdes det att vi skulle ha myskväll hemma istället nu när hela familjen äntligen är samlad. Hoppas att det blir en mysig kväll hos astrid även om jag inte är där. och hoppas att vi får det mysigt hemma nu när jag ska vara här. Men jag borde insett att det inte var meningen att jag skulle åka till astrid när jag en kvart innan bussen hemifrån gick insåg att jag inte hade några pengar på busskortet och att mamma tagit tillbaka sitt. Ödet. Det måste finnas något som ödet. det tror jag. jag tror att allting har en mening. och nu var det helt enkelt inte meningen att jag skulle åka till astrid.

Det där med att jag ska ha något som ersätter min chokladkalender på bilddagboken och att det skulle vara min outfit varje dag, jag kom på att det skulle vara en rolig idé. Då skulle jag kunna posa för kameran varje dag och det skulle ha en mening. haha. jag gillar att vara med på bild om det var nån som inte redan förstått det.

Ja!! HAHA jag hittade precis min klocka!! just nu! haha. den har varit borta sen förra året. hehe. den försvann någon dag innan jul. men nu kan jag hålla reda på tiden igen. som jag inte gjorde idag. När jag vaknade trodde jag det var fel på min klocka. Jag hade sovit i tolv timmar, vilket inte skulle varit så farligt om jag somnat senast ett, men det gjorde jag inte. jag somnade kvart i tre. you do the math. Jag kände mig väldigt onyttig när hela dagen gått redan och det hade börjat mörkna när jag vaknade. inte bra. så sent har jag aldrig vaknat förut. och förhoppningsvis ska jag inte göra det igen. men jag hade faktiskt satt klockan på ringning kl 9, jag hade tänkt vrida tillbaka dygnet, men jag vaknade inte av den. jag måste verkligen köpa en ny veckarklocka! Min riktiga veckarklocka som jag brukar vakna av är nämligen trasig, det går inte att ställa in nån väckningstid på den, det är ganska kass. min bror såg nån klockradio som man kunde ha en CD i att väckas till i claes olsson reklamen. man kanske borde satsa på en sån. den var inte dyr heller.. det var ju claes olsson..

Jag tror at batteriet i min klocka är dåligt eller nåt.. den har börjat ticka väldigt högt.. det brukar den inte göra.. jäkligt irriterande. jag tror det var därför jag lade bort den till att börja med.. Eller så har jag fått bättre hörsel.. men det skulle jag inte tro för jag hör fortfarande allt annat lika sumpigt som förut. jaja.

Trevlig kväll önskar jag er! speciellt de hos Astrid.

Jag är snäll. hehe.

Det var lunch hos farfar och farmor idag. det var mycket gott. Vi pratade bland annat om att man ska vara trevlig mot busschaufförer så blir de glada tillbaka. Och vi åt struvor som också var mycket goda.

Sen kom jag hem och plockade undan lite på mitt rum. För astrid hade ringt mig från IKEA och frågade om hon skulle komma sen som vi hade pratat om tidigare. Hon kom och vi kollade på bilder på min dator. Hon blev väldigt störd när hon inte fick titta i en mapp som hette skumbad. men iaf. Sen var vi duktiga. mer om det säger jag inte. sen åt vi kyckling innan hon skulle på träning i sävjaskolan. Det var stängt överallt där så det var lite frågetecken flygande i luften där. men det löste sig och hon fick sin träning och jag åkte hem och åt upp resten av min mat.

Nu kollar jag på 'den där Mary'. den är rätt kul faktiskt. ibland iaf.

Ha det!

Gott Nytt År!

Nyår firades i Bälinge hos Puk med en massa fina människor! och twister. och hunden Lilja. och faktiskt(!) lite sömn också. Hemlagad thaimat av en thailändska och fyrverkerier och lite cider och kladdkaka är en mycket bra början på ett nytt år tycker jag! Tack!

Älskar mina fjun! Hey Baberibakväll snart då? och pizza! Och uppsalaspelet om jag får min vilja igenom.

Idag var jag på fyrishov med puk och asse. det var roligt! läs alla fina slutsatser på astrids blogg.. hehe. det står nåt om mig och en krokodil, det är inte vad man kan tro...

Jag har sett Victoria's Secret Fasion show två gånger den här julen. JAG VILL BLI MODELL!! det såg ju så jäkla skojj ut! och jag har kommit fram till att jag ju faktiskt typ ser ut som de där modellerna.. om det nu år bra eller dåligt vet jag inte, men det är en annan historia. Kontakter please! Ge mig kontakter! (inte el.. jag är redan het =P)

Juste! Jag hade ju lovat Daniel att jag skulle ersätta min kalender med något. förslagsvis vim outfit för dagen. Vilket skulle vara en bikini idag. hrm. men iaf. Nån som har ngt förslag vad jag kan ha ist för min chokladkalender?

Sov gott gott folk. många gott. gott gotti gott gott. god natt.

RSS 2.0