Snart!!!

Davids internet funkar inte, men Bens internet funkar, så nu har jag pratat med David genom Ben, men han gick precis och lade sig. David åker hemmifrån om 20 minuter. Lämnar marken om en timme och 10 min. vet inte när han landar eller lämnar Chicago, men sen kommer han till Sverige om typ 21 timmar och 10 minuter! Så snart! Jag längtar. Fick ju blommor när han kom och hämtade mig på flygplatsen när jag kom, men jag vet inte om han uppskattar blommor lika mycket, han är ju faktiskt kille.. men däremot har jag lovat honom att ge honom hans strumpor, som jag lånade när jag skulle åka hem därifrån och inte hade några strumpor kvar, på flygplatsen. Jag undrar om han kommer ihåg att jag har dem. Han blir nog lite förvånad. Jag lyckades iaf övertala honom att hämta honom på flygplatsen. Tidigt på morgon. Imorgon! Han ÄR HÄR om ett dygn!

Nu måste jag nog äta frukost.. och gå på toa! Önska David en trevlig resa nu, allihopa!


kissing

För länge sen upptäckte David att "eskimo kissing" på Wikipedia inte hade någon demonstrerande bild, så då bestämde vi oss för att ta en sådan bild när jag kom till Texas. Och det gjorde vi! Bilden lades upp 7 november, och är fortfarande kvar! hihi! Skojj tycker jag :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Eskimo_kissing


Host AAAAAJJ!!

Aj Aj aaaaaj. ont. trött. ledsen. stressad. uttråkad. rädd. Det är vad jag är nu. Jag orkar inte mer. När ska det vända. Varje gång jag anstränger mig det minsta, typ som att resa sig från sängen, gå eller skratta så börjar jag hosta som en lungsjuk. Varje gång jag hostar så gör revbenet JÄVLIGT ont. Seriöst. Det känns som att jag blir knivhuggen varje gång jag tar ett hosttag. Jag kunde inte servera igår vilket hade varit hur kul som helst och så ska/skulle jag på ODs caprice. Men nu ska jag ta massa medicin så att jag kan försöka gå på konserten. trevlig kväll allihopa.

Dirty

Madde
Yes, David
How do You call your lover boy
C'mere, lover boy
And if he doesn't answer
Oh lover boy
And if he still doesn't answer
I simply say:
Baby, oh baby
My sweet baby, You're the one
Baby, oh baby
My sweet baby, You're the one

ofta!

Jag är irriterad! så frustrerad! Jag läste just i Uppsalatidningen att ingen mindre än Andreas Johnson var på min skola i veckan! Han sjöng i katedralskolans aula under tillställningen "alla kan sjunga"! Och jag var inte där. Det är nämligen så att jag tycker att han är bra. Likaså tycker David så jag hade kunnat skryta lite. Men seriöst. Ofta han är i VÅR skola och vi får inte reda på nånting! "Låten A little bit of love framfördes flera gånger under kvällen".
Blah!


Måste för att lätta upp min egen sinnesstämning nu framföra några citat av min kära mor.

Vi patade om sexuellt överförbara sjukdomar lite smått, på engelska STD (sexually transmitted diseases). Vi funderade ett tag på vad det heter på Svenska.

Jag- "öööh, SÖS? sexuellt överförbara sjukdomar?"
Far- "Skolöverstyrelsen."
Jag- "okej, kanske inte det då.."
Mor- "Sexuellt ovanliga sjukdomar, SOS. haha." börjar sjunga Olas låt SOS. "I'm sending you an SOS..haha! aj då, nu kan man inte höra den igen..."

Mor- "Jag tycker om den här väskan, den liksom sjunker in i kroppen. Den är fysisk."

Jag vet inte om jag berättat om den här förut, men jag gör det nu igen iaf.. utifall att jag inte gjort det.

Mor kollar på sina nya skorsom moster min har köpt i kina åt henne.
"Jag undrar om det är skinn, det här. Det ser ut som plast, men det luktar skinn." Funderar en liten stund till "De kan ju ha sprejat på nåt. De är finurliga de där kineserna."

Hon är söt ibland. min mor.

RSS 2.0