Varföööör?

Jag tänkte lägga upp bilder på bilddagboken, men nej, alla bilder flyttas till en större server, detta beräknas ta några dagar. blaaaah
får väl göra det när jag kommer hem ist antar jag.
Nu har jag packat klart iaf. imorrn får det bli helkväll med historia och biologi..
Ska sova nu.
GOD NATT!

Mindre än en vecka!!!

Om mindre än en vecka åker jag med den bästaste karin till det bästaste florida med det bästaste flyget och ska vara där i en hel bästig vecka! Ska bli så jääääääkla kul!!! Jag håller på å packar nu.. fast jag måste plocka upp klädbombnedslaget på mitt rum först så jag ser det som ska packas. jag längtar jag läääängtar!

fysik. kemi. baka. kemi. fysik. =kvällens schema

Metan
Etan
Propan
Butan
Pentan
Hexan
Heptan
Oktan

HCl
H2SO4
HNO3

NaOH
NH3

p=F/A
p=h"§"g
A=Fs

2 msk kakao
1 dl socker
50g smör
3 dl havregryn

Nåt sånt=Min onsdagkväll

huj

Delfin delfin delfin. Det finns mycket att inte tycka om men ibland måste man ju bara skratta. Som igår. Sanna, tror jag det var, frågade om samma princip gäller som när man suger upp vätskan i ett sugrör och täpper till med tungan så vätskan stannar i röret när man har ett stort rör och täpper till. Delfin började babbla en stund men inte på svaret till frågan hon ställde. Sanna säger "Men det är inte det jag menar" Delfin svarar "Jo, det menar du nog, lite" Haaaaha. jag skrattade gott åt det en lång stund. Men sen när han förstått frågan ska han försöka svara. Han babblar återigen en lång stund men kommer aldrig riktigt fram till nåt bra svar, han kan inte. Det var såhär: "bla bla bla... men det är en annan sak (frågan)... det är... fysik" MEN DING! HALLÅ! jag trodde det var fysik vi höll på med på fysiklektionen? Det är illa. Nästa år går Ove (<3) i pension så då får vi väl Delfin i både fysik och matte. noooo. men han är ny. det kanske blir bättre. man får väl hoppas på det iaf.

Idag har jag jobbat. igen. nästa vecka ska jag jobba. igen.

Ikväll ska jag till Karin och äta middag, snacka USA och dela med mig och förhoppningsvis suga upp lite skvaller.. skojj!

Nu ska ajg sova en stund. sen duscha. sen klä på mig och åka till karin. Sov gott på mig!

Tiden går fort när man har roligt. heeeh.

Igår var klassen i Stockholm. Igen. Denna gång var det medeltidsmuséet och historiska muséet som gällde. Det var både intressant och tråkigt om vartannat. Men mest intressant. Historia är kul bara det att jag inte är nå bra på att berätta det själv. men men, man kan ju inte va bra på allt här i världen.
Efter medeltidsrundvandringen gick vi in mot centrum(sergels) för att hitta nånstans att äta. till slut blev det McDonalds. Kändes säkrast. Fast vi gick en liten (stor) omväg när vi skulle gå till historiska så vi kom för sent, fast det blev bara typ tio min för sent för vi pinnade på bra. Väl där fock jag inviga mitt leg för att hämta ut ljudapparatisar men info om vikingar och guld och sånt.
David visade mig ett halsband i guldrummet som de funnit på hans familjs herrgård. det var coolt. Sen gick typ alla. Fast inte Miia, Puk, jag och astrid. vi skulle shoppa. Men först tafsade vi på svartvita bönder på väggen och läste högt om gulet i guldrummet för CV viktor och Hannes. Jag tror inte det var så uppskattat, men astrid och jag tyckte att vi var jätteduktiga!
Det blev buss in till hötorget och shopping därifrån. Fast jag köpte ingenting. Tåg hem. blev lite skynda skynda till det men det gick bra. rå dyrt! 62 riksdaler. illa.

Idag var en soft dag. Först skola där vi fick tillbaka två prov. Fysik, som gick blää, och historia, som väl inte gick blä men jag hade hoppats på bättre. Sen efter historian åt vi, måltidens dag, det var kyckling, potatisklyftor och tsatziki med glass som dessert. efter maten var det K.O.M.B.A.T. möte. kul!
Sen jag jag och David hem till honom och kollade på film. Mys! Tänk vad snabbt en månad kan gå (12/9-12/10) Hans syster trodde att jag åkt hem: "Vem var hon?" "Hon står där.." "Oj, hej." *skynda iväg* haha.

Och så har man suttit och skrivit kemilabrapport. det är kul tycker jag. kalla mig konstig, men så är det. Jag skulle kunnat skriva klart den till imorrn, men jag lovade asse att jag lämnar in den på måndag, jag tror (hoppas) inte att Schröder blir alltför arg.

Nu ska jag sova. Dricka lite vatten först bara. Tjolahopp!

Naaaw

När jag kom hem slängde jag av mig skorna så fort jag bara kunde.. nästan. inte. men jag tog av mig dem och då blev det genast mycket mindre ont i mina fötter. I skolan gick det jättebra med dem skorna men när man gick på den ojämna marken på stan var det värre.. men, vill man va fin får man lida pin.
Kimmo mobbade mig för mina kläder idag. han sa "vad har du för schnitzelbyxor på dig?". det var en midjekjol med hängslen.. Jaja, jag fick komplimanger också så jag tog inte illa upp av kimmo.

Efter skolan, och anledningen till att jag fick ont i fötterna, var att jag puk och asse gick till vaksalatorg på höstmarknad. jag köpte godisrem och en färsk munk.....

... fortsätter sen, nu är det desperata husfruar.. Bye so longe!

Två dagar senare
Jag vet inte om det var något mer jag tänkte skriva annat än att mamma fick 25 jättevackra rosor för att denhade 25års jubiléum. gulligt! Då sa mamma. "Hjälp! Jag har känt dig lika länge som jag inte har känt dig." (Mamma är 50 år.)

Kladdkaka. Mmmuuuums.

Ska bara börja med att säga att lördagkväll var mycket trevlig och rolig om än lite underlig. =P

Sönad var jobbig. inte som jobbig jobbig, eller jo det var den väl också, men det var för att jag jobbade. Och karin och jag blev övergivna på varsin våning där vi fick plocka ihop allting själva när de andra egosarna sa "Nu är klockan tre, nu slutar jag. Hej då!" fast det fortfarande stog kvar en massa vagnar i korridorerna och ingenting var ihopplockat. gaaah. men men, mer jobb=mer pengar.

Idag har varit en ganska vanlig B-veckomåndag, förutom att kemin var inställd så den långa håltimmen var extra lång. hmpf. men what are you gonna do? skriva svenska.. eller kemi kankse.. neee det väntade jag med så jag kommer väl få stress skriva kemilabben på onsdag kväll.. aja.. svenska boooorde jag göra nu men vi får se..
   På Q tog Sandra och jag det otroligt kreativa initiativet att baka åt våra kompisar. Vi skulle egentligen haft med oss fika, men det glömde vi bort. heh. jag tänkte på det förra veckan, men vad hjälpte det nu.. iaf. Alla trodde att vi hade gått hem, men ack så fel de hade. Vi bjöd på härligt färska hallongrottor (som sandra gjorde) och en perfekt überkladdig kladdkaka(som jag gjorde). Mums mums.

Ska möjligtvis göra svenskafrågorna nu. gaah! jag har ju latin att lära in också! iih! Hej då!

Skönt!

Bioloiarbetet är KLART och inlämnat, fysikprovet är ÖVER, matteprovet är ÖVER, coopertestet är GJORT och skolveckan är SLUT! Så nu är det bara för mig att sovaaa... ska sova länge imorrn. nice!

Coopertestet var grymt jobbigt. Inte springa när man inte är helt frisk igen. Men jag kan ärligt säga att jag aldrig sprungit så långt så fort (3 km på 13min 55s) Så det var ju en bedrift. Men jag var helt slut efteråt så jag gick med långsamma myrsteg tillbaka till skolan. I omklädningsrummet fick jag parfym av ayda. Kan verka som att det väl inte är något att berätta, men grejen är det att den stackars flickan tappade flaskan i golvet så den gick sönder, så vi andra använde det som fanns kvar för att det inte skulle gå helt till spillo.
   På biologin hade vi etikundersökning. Jag fick svara på vad jag tyckte om att man i framtiden skulle kunna kolla vad man har för gener man har för att kunna upptäcka sjukdomar osv. mitt svar var: "om alla gör så och blir botade så kommer inte så många dö. då blir det väldigt mycket folk på vår jord. Då blir det trångt"... typ. heh.
   Efter skolan följde jag med Astrid och Pukpik för att klippa sig. Pukpik ville se ut som "a man-lion". Hon blev cool. och astrid blev mycket fin. Senare, på Wayne's Coffee, att Puk skulle se ut som "a mad man-lion".

Jag åt en hel pizza när jag kom hem idag. det var lääänge sen jag åt en hel pizza. Men gott var det! Det var väl därför jag åt..

Borde verkligen INTE

... skriva blogg idag för jag har inte tid till det egentligen. Jag borde, skriva klart biologin, plugga fysik eller sova. Framförallt sova för jag sov bara fyra timmar förra natten. Jag var smått förvirrad när jag vaknade. Min Väckarklocka ringde men jag ville ärligt inte stänga av den för jag var rädd att nudda giftiga eller slemmiga alger. Snacka om att man varit för mycket runt biologi. Mamma fick säga åt mig att jag skulle stänga av klockan och jag gjorde det motvilligt, fortfarande omedveten om att det faktiskt inte fanns några alger i närheten.

På morgonen fick jag ett sms från sara om att min Lina äntligen(!!) blivit ihop med en kille som hon gillat hur länge som helst. Jag tänkte skriva grattis till Lina, men tänkteinte så mycket och skulle svara på saras sms. men när jag skickade så blev det till David  istället, vilket jag kom på nästan direkt, så då skrev jag till honom att jag skickade fel. Då skulle jag göra ett nytt försök och skickade det igen. Då skickade jag till Sara, vilket jag just då tänkte var rätt, men det var det ju inte, det skulle ju till lina.. Så det blev tre väldigt onödiga sms den här morgonen. Jag var smått "trött-fnittrig" och hyffsat förvirrad.

Anledningen till att jag var uppe så sent var, såklart, att jag skrev biologi och fixade min organismlista. Lite visste jag då att jag skulle spara hela tiden utan att det gjorde någon nytta, dokumentet var nämligen skrivskyddat, vilket det inte varnade mig för så jag satt och skrev i flera timmar i onödan. blaaa, då blev jag ledsen och försökte febrilt att få tillbaka mitt arbete. Men icke. jag fick börja om. men sån't är livet antar jag. Som jag sa till Miia:

"man gör sitt bästa och sen är man död, men man har iaf gjort sitt bästa"


Har inte tid

... att skriva blogg idag egentligen, men en liten snutt får det bli iaf. bara för att det är kul.
Fick labba på kemin och fysiken idag. Fysiken var busenkel, för enkel. Keminvarganska enkel också men kemi är alltid kul för där måste man tänka lite varför det blir som det blir. och det är alltid lika kul när man får en aha-upplevelse och fattar.

Den här kvällen gick även den åt till att skriva biologi, eller snarare att göra planktonlistan lite finare, den är inte klar än dock. Jag dissade Kyrkan, det är inte ofta att det händer, och det är inte kul när det händer. då måste jag vänta en hel vecka till innan jag kan gå dit och träffa alla vännerna där. blääähu.

jag borde nog sova snart med tanke på att jag bara sov fem timmar inatt. fast jg är piggare när jag sover mindre.. konstigt konstigt. aja.

alligator

RSS 2.0