snyft

Jaha, så var man ensam igen då. Det var en underbar vecka! Åh om han bara kunde stanna här för alltid! Stackars pojken skulle resa i 22 timmar! Och så blev hans flyg grymt försenat och han hann inte med sista flyget hem. Fast i Chicago utan en aning om när han ska komma hem. Åh! Jag skulle inte låtit honom gå! Han kunde ju like gärna ha varit fast här istället för alldeles ensam i en storstad där han inte känner någon. Som om detta inte vore nog så la han sitt datorbatteri i sin väska, som han hann checka in så den är väl I Dallas nu, och han kan inte prata med mig. Det är så synd om honom. Han mådde dåligt för att han skulle ha prov idag och inte kunde komma på sin farmors begravning, men nu hinner han inte ensa göra provet kanske. Och om han hinner göra provet så kommer han ju vara grymt trött. STACKAREN! Här sitter jag och tycker synd om mig själv och så är det tio gånger värre för honom.

När jag satt på bussen på väg hem från IKEA igår tänkte jag upp det här. Typ en dikt nu men med lite god vilja och slipning så kanske det kan bli en sång så småningom.

It's so hard to I see the empty side of my bed
It's so hard to know you're only here with me in my head
I know you'll be back but I miss you so
I wish I had your hand to hold

You're always on my mind and forever in my heart
you know it's true and yet
it's so hard.

Nä nu ska jag vara lite positiv och berätta om hans besök istället. Han är ju för gullig! Typ som när man brister ut i vals mitt i en affär. Eller när man inte får betala för sin egen mat för att han är en sån gentleman. Eller när man ber honom om en tjänst och vill betala tillbaks och han säger att "det var ju en present". Bästa bästa bästa pojkvännen i världen. Han är inte bäst på att följa instruktioner dock. "flytta inte skrivbordet utan att ta ut alla saker ur hyllorna, det är för tungt så benen går av" och vad gör han? Sa till honom minst fyra gånger men han ville inte tro på mig. Lyckligtvis fattade han när jag lackade lite. Det gick mycket bra. Inga ben gick av. Han var inte så bra på att läsa recept heller. Han skulle göra couscous, och visst receptet var på svenska, men hur svårt är det att förstå "2,5 dl vatten", "1 tsk salt" "3 dl couscous", "2 minuter"? speciellt om han vet vad tsk och dl betyder. =P

Härom dagen var vi på ICA och han skulle förklara nåt om hur pengar förlorar värde eller nåt:

D-Imagine a car being worth five thousand dollars one year, and the next year it's worth five thousand ten hundred"
M-Hahahaaahaha
D-What?
M-Five thousand ten hundred? Isn't that more like six thousand?

Nu ska jag äta innan fika hos farmor och farfar.

ihiiii

Nu har jag PRECIS sagt hej då till David för att han ska åka till flygplatsen för att komma till Sverige!! Snart snart snart! :D :D :D

nu dröjer det 18,5 timmar inna jag får se honom igen, men då får jag se honom desto mer! Åh vad jag längtar!

ska bara fixa färdigt med å, ä, ö i mina kemilabrapporter och så ska jag gå och lägga mig så att tiden går snabbare till jag får träffa honom! (kanske borde städa lite också)

Gonatt!

rösten? Var är du? kom fram!

Ja, pojkvännen kommer om ett dygn, det är mozartkonser om två, musikal m.m. och så har man tappat rösten.. elelr är på väg åtminstone. ILLA! Fasen vad otajmat. Jaja, livet rullar vidare. Jag längtar till imorgon!! Men fram tills dess är det rep och plugg plugg plugg som gäller. (lite städning imorrn eftermiddag också)

Måste dra. bye

Ytterligare en dag till ända.

Så var det nu bara fyra (snart tre) dagar kvar till fredag! Och alla vet vi väl nu vad som händer då...?

Mozart rep idag, det känns ovanligt bra jämfört med hur det brukar vara vid den här tiden innan verket. Det ska nog gå bra, jag hoppas bara att jag hinner med allt skolarbete mellan all rep! Jag har egentligen bara imorrn på mig att skriva all mina kemilabrapporter så att jag slipper göra dem när David är här, det vore ju för ledsamt. Så, tillbaka till matten, mikrobiologin och svenskan nu med mig!

(som svar på Josefins trevliga fråga så är det väl relativt bra just nu. =) vissa saker är sämre, andra bättre.. det jämnar väl ut sig på nåt sätt. själv?)

Kram!

Melodifesival, musikal och längtan

Så. Carola och Andreas gick inte vidare. Halvchock men inte superoväntat. Jag tycker om sibel. Hon sjunger bra och jag tycker om en speciell liten bit i låten. Sen kan jag väl tycka att Carola och andreas kulle gått vidare istället för nordman, och hon therese istället för tråktanten, men det var ju bra att Nordman vann över tanten iaf. Nej usch, jag ska inte vara så elak och säga tant... men kom igen, det var en kärlekslåt,  varför i hela friden måste hon låta så ledsen?! Saknade björn (precis som alla andra). Finalen blir spännande, och då är David här!!!!

Musikalrepet idag gick bra. Det är så fruktansvärt kul att stå på scen! Att sjunga solo funkar också när man kan sjung.. vette fasen hur det blir när man har mikrofon och faktiskt hörs.. men men, det blir ett senare problem. Agerandet funkar bra iaf.

Premiär 1 april! jag är med i premiären!

På fredag kommer David! jag längtar som en tok! mindre än en vecka! iiih!

Försöker reda ut mitt liv

Jag ska ju försöka komma in på UTA näsat vår, och jag ska skriva till skolan om lite frågor. David skulle hjälpa mig börja... det blev såhär:

"Dear Ms. Russel,
I wishted too attend UTA this upcoming fall, but unfortunately me got mine SAT points after the scholarship deadline. Me are sad over this, and me hope now to come in spring. Me have this problem:"

Jag vet inte om han testade mig eller det bara var för skojs skull, men kul var det :) Hans förklaring var att "då kan man se att jag är en utländsk studen".

det händer massa saker hela tiden som är blogg stoff... synd bara att jag inte har tid att uppdatera så ofta...

RSS 2.0