Haiku

Igår var det världsbokdagen eller nåt och då var det en haikudikttävling i skolan. Jag ställde upp. Priset var en Kattemugg så håll tummarna för att jag vinner för jag har alltid velat ha en sån.

Tag en skiva glas
Håll den framför ögonen
Du ser en ny vår

Igår var det också nationellt prov i svenska B, skriftliga delen. Vi fick fem timmar på oss men jag var bara där i tre. Jag blev orolig att jag missat nåt. Typ att man skulle ha skrivittvå texter elelr nåt. Men jag har kommit fram till att så kan det ju inte ha varit. Så nu hopaps jag att jga inte var för snabb och att det gick bra.

pöl

jag smälter, som smör, eller glass, eller is i solen en sommardag. Njuter. Se varför här:

http://www.youtube.com/watch?v=ACGKTiou_Mw

Sara Bareilles

wow. vilken sång. Rysningar i hela kroppen! Typ som när jag hörde lyckorus av Elin Sigvardsson första gången, fast då började jag nästan gråta, den här var mest bara njutsam. Lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=A_U6iSAn_fY&feature=related

Jahapp

Så var helgen snart över. Men det har varit en bra helg. Den första "riktiga" helgen för mig på länge. Visserligen har jag jobbat och gjort skolarbete, men jag har också varit på stan med mamma och shoppat och varit på fest, musikalfest.

Jag köpte två klänningar igår. Och skor, och väskor! Det gjorde mig glad för allt var så jättefint och klänningarna var faktiskt nånting som jag har letet efter länge. Lyckorus! Och festen var en av de roligaste fester jag varit på på länge. Mycket dans och trevligt ungänge. Sen följde miia hem och sov hos mig, vilket ju var mycket trevligt!

Idag har jag då jobbat, det gick bra. Jättegod mat var det också. Härligt att komma igång igen, har ju inte jobbat sen innan jul..

Svenska blev det sen (och fixa present till pojken min, men säg inte det till honom :P) och det har gått bra hittils.. enda problemet är att mitt braiga föredrag måste vara dubbelt så långt! bläää! får väl försöka komma på fler argument eller nåt.. förklara men ingående kan jag göra.. yää.

Nu måste jag fortsätta med den. Bye bye. Trevlig kväll på er alla (?!)

Musikalslut och "skolstart"

Idag fick vi från musikalen fika i matsalen av rektor och andra viktiga personer på skola som tyckte att vi varit duktiga och undrade om funderingar och möjliga förbättningar. Goda bullar var det! Och RÖD flädersaft.. sen när blev flädersaft röd? jo, sen färgämnen kom till och gjorde saften mer färgglad. Men inte är det då riktigt.

Sista showen var ju klockren! Jag älskade alla små roliga inklipp, typ som "å hon ba..." m.m. Det är ju liksom det som gör helamusikalen värd.. elelr inte. Men skojj var det. Det var helkonstigt att komma hem igår medans det fortfarande var ljust. Och jag var inte i skolan i 12 timmar för första gången på två veckor! nice. Fick till och med i ordning lite på rummet då. Nu har jag tänkt att jag ska baka muffins! sen blir det skolarbete till tusen.

Har kännt mig lite som en trea idag.. ja fast inte i gymnasiet då.. nej, sådär som man var för nio år sedan. Fast jag var aldrig riktigt det så jag kär mitt rejs nu istället. Jag snackar om att kludda "Madde hjärta David" I överallt mattehäftet. Men barnslig får mna vara lite ibland när man är kär, visst?

Känner man sig smart eller? Sista kemilektionen idag och vi skulle tillsammans i en grupp bestämma vad olika molekyler hade för struktur.. eller ja, hur olika grupper satt ihop i den. iaf. så vi fick problem som vi ksulle lösa, och vår grupp löste allihop! Det är möjligt att andra grupper också löste alla, men jag tyckte iaf att vi var väldigt duktiga. Och kul var det också. Kanske var det därför det gick så bra, för att det var roligt. Eller så var det roligt för att det gick bra.. men jag var faktiskt äldigt pepp redan före.. jaja det går ju att spekulera lite som man vill med det. Kul. punkt.

som sagt, muffins nu!

två!

Andra premiären gick också mycket bra! Imorrn kör vi igen och då står jag på scen. Mor och far kommer, jag hopaps att fler som jag känner kommer... Men nu är alla förköpsbiljetter slut så det gäller att vara där i god tid innan 18.00 för att få en blijett (det är då de släpps). Torsdag och lördag, gott folk!

"Den där Michaela då, hon är väl en riktig spanjor...ska."

Ridå, upp!

Premiären är avklarad och trots att jag sa fel så tycker jag att det gick bra! Jag är nöjd! Nästa blir ännu bättre!

Mitt lag spelar igen på torsdag, 3/4 och sen lördag 5/4 kl.19.00! Kom! Beställ biljetter NU! De går åt som smör i solsken!

Gonatt!

RSS 2.0