morsning

http://www.katedral.se/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=85

Det är jag som labbar på biotek workshop i Turku (Åbo), Finland. Det var en trevlig vecka och de som känner mig (åtminstone i skolan) vet att jag tycker om att labba.

Jag fick en kamera när jag fyllde år och jag är kär i den! Och i den jag fick den av!

Jag stal en kattemugg... Jag har en. Fast egentligen stal jag den inte. Vi fick en påse med en massa kattesaker av Erik för att ge till våra vänenr i Finland emn jag visste inte vem jags kulle ge muggen till så jag behöll den själv :P

Nu ska jag läsa på lite mikrobiologi och sen ska jag förhoppningsvis sova. David hälsar till alla kära läsare.

Gonatt!

Väntan.. nej, inte advent..

Jag sitter och lyssnar på min låt som min käre pojkvän skrivit åt mig! Jag är kär! Imorrn kommer han. Jag blev orolig ett tag för att han blivit flyttad till en annan flygning och kommer 2,5 timme senare än han skulle.. vilket ju såklart är tråkigt, men han kommer iaf! :D

Mitt rum har varit en katastrof sen jag möblerade om det i mars.. men nu håller jag äntligen på att få ordning på det hela igen.. men jag tänkte möblera om snart igen.. om det går. Vi har planerat att flytta in en garderob in på Tottes rum och då får jag plats med mig själv i mitt rum! Yay! Just nu är mitt gold fullt av gamla skolpapper och tidningar som jag inte vill/behöver ha kvar. Känns duktigt att äntligen bli av med det.

Imorrn är det mikrobiologi och städning som gäller för hela slanten.. förutom att hämta David då..

Jag älskar att ha en egen dator (jag har inte en aning om varför jag skrev tidning först)! Visst att den inte funkar lika bra som mammas ibland, men jag börjar lära mig vista nu så det känns bra. Nä, nu ska jag ta å fortsätta städa, och sen ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen.. har varit väldans dålig på det.. Hoppas jag kan hålla det (förmodligen inte, men man kan ju försöka)

Gonatt!

RSS 2.0