SAT..an!

Jahapp, då var det överstökat iaf.. nu har jag fyra-fem underbara veckor av förväntan inför redovisningen av mitt resultat. Aj aj. Njae, det känns inte så bra när man chansar på hälften och hoppar över den andra halvan... Det kanske var tio frågor som jag var säker på, och så matten, det mesta iaf, men provet varade i nästan fem timmar så matten plus tio frågor är inte sådär jättemycket. Det är svårt när man ska sätta in två ord i ett sammanhang när man får tio att välja bland och man inte vet vad ett av dem betyder, det är då man skippar eller gissar. Jaaaaja, går det skit så får jag väl göra om det då! Synd bara alla stackars människor som önskat mig lycka till och att de vet att jag klarar det, vill ju inte göra dem besvika, så om vi alla tar varandra i händerna och hoppas på ett mirakel...

Nä, nu ska jag dra mig bakåt i stolen och läsa min underbara pojkes fantastiska brev igen. *tårar i ögonen*

Förintelse, pennor och nerver.

Idag var det temadag i skolan. Vi tycker inte om människor som skolkar från temadagar, folk förstår inte hur mycke arbete som läggs ner för att få ihop en sån här dag! jag kommer bli jättebesviken om massa människor skippar kärleksdagen som min projektgrupp anordnar! Usch. Tack och lov var det ändå de flesta från vår klass som var där. Det tycker vi däremot om.
   Gubben som pratade först var lite inspirerende faktiskt, jag ska ta en stund och fundera på vad han sa. Han hade kommit ut från ettkoncentrationsläger, men har är ändå så glad åt livet. Han skämtade, det kan väl vara ett sätt att kunna hantera den hemsta verkligheten, men han var så gammal och härlig. Allt var väl kanske inte jätteroligt, eller smakfullt för den delen, och så skrattade han åt sina egna skämt och det kan jag störa mig på. Men på det stora hela var han en skön gubbe.

jag skulle köpa pennor och sudd till SAT provet imorrn. Det r svårt att skaffa "two no. 2 pencils" om ingen vet vad en nr 2 penna är.. Jag köpte två pennor som var HB, som det stog "HB=2" på. jag tänker anta att det är rätt. Det är sudd på ändarna på pennorna, jag hoppas det är tillåtet.

Jag är nervös för SAT imorrn. Jag ska vara i stockholm kl 7.45 imorrn, så jag måste åka med Stockholmsbussen 05.55 imorgon bitti. Hemskt! Men men. Önska mig lycka till, jag lär behöva det! Om jag får mer än 480 poäng på "critical reading" så behöver ja inte göra TOEFL testet, och det vore skönt. Så, önska mig lycka till.

Ska sova kl.10 (tidigt! speciellt för mig), så att jag är någorlunda utvilad imorrn. Gonatt!

Citat!

Jag pratade med David alldeles nyss, detta sa han om mig:
"you being a lesbian would be the worst thing for men since Lindsay Lohan bleached her hair"

haha!

The Count

En helt underbar video!

http://www.youtube.com/watch?v=eT1PP7Hx2rg


jag vill inte förstöra det med att säga vad han egentligen säger så det får ni fråga...

Kram!


Utterslottet

Jag har live sikt in i Utterslottet. Där planerar man en temamelodi för Melvin- Utterkungen. Man äter också blueberry pomegranate dark chocolate chunk icecream.

http://www.drunkduck.com/Melvin_the_Otter_King/index.php?p=337004

Annars läser jag Skattkammarön. Den ska vara färdigläst till imorrn, om nu svenskan inte är uppskjuten en vecka, då ska den va klar till nästa vecka, men det vet jag inte så jag måste läsa klart den idag. Lycka till Madde!

Jag saknar David, speciellt med tanke på det samtalsämne som dragit runt omkring oss i skolan idag.

Bye

HEJ!

Nu var det alldeles för jäkla länge sen jag skrev! Alla kommer ju tappa intresset av att läsa om jag inte uppdaterar. Fy på mig!
Det var en vecka sen David åkte hem igen. En enda vecka. Känns som evigheter! Jag saknar honom såååå mycket! Känns som minst en månad sen. Blä. Men han kommer iaf tillbaka om mindre än två månader! Jag längtaaaar! Det var två underbara veckor som han var här, och det kom till och med lite snö. Han såg ut som en liten pojke på julafton när han jagade de stora snöflingorna med munnen. haha. SÖT! och det finns bild och videobevis på denna söthet. Och faschinerad blev han när märkte att det blivit en ishinna på vattenpölarna och att marken frusid och var alldeles knisprig, hanpetade på pölarna och mossan med fötterna. "It's great how the moss stays down when you push it down!".

Jag skrev Matte D mvg-prov i onsdags. Jag fick två uppgifter varav en gick bra och en kunde jag inte lösa, men jag försökte i evigheter. Men jag fick iaf resultatet idag. Och det gick bra! YAY! pust. Den som jag trodde hade gått bra gick superbra och den som jag trodde gått riktigt dåligt gick inte alls så dåligt som jag trodde så det blev en glad dag för mig idag!

Astrid och jag fixade lite projektarbete idag också. Ringde till RFSL och Ungdomshälsan. Ungdomshälsan svarade inte fasst de hade telefontid så vi bestämde oss för att gå dit istället innan de stängde. klockan var 14.30 och min extramusik började, kl 15.00 skulle de stänga å jag gick til min lärare och sa "vi håller på med projektarbete och måste gå till ungdomshälsan. De stänger tre så sen kommer jag tillbaka" Han var tveksam men när jag sa att de stängde tre så gick det bra, han ade väl inte direkt nåt val =p men jag skulle ha sagt "jag måste till ungdomshälsan, och de stänger tre, det är viktigt" så hade han säkert låtit mig gå utan problem som Astrid påpekade.

Nu ska jag försöka få tillbaka kontakten med David, han loggades plötsligt ut. Gonatt!

RSS 2.0