Seeeeg

Jag vet att jag är sjukt trög med att uppdatera alla som läser min blogg om hur mitt underbara lov har varit. Men ni får nog vänta några dagar till. Biologiprov och fysikprov och labrapporter, kemiprov, latinprov, andra läxor och sömnbehov går inte riktigt ihop just nu. Så bloggen får komma i någon senare hand, kanske tiondehand.. Och så ska jag ju lösa världens problem med astrid också.. det kan ta sin lilla tid men projekt "Lösa världens problem" startar fredag eftermiddag om det inte blir fest i Knivsta. Vi får se hur det blir. Jaja. Nu måste jag sooooooovaaaaa.

Snark.

ZZzzZzzZzZzZzZZzz...........

Party!

jag har jätteont i skuldrorna efter gympan igår. Rostam höll i lektionen med bollekar. Det var riktigt roligt. En lek lärde jag mig som jag aldrig har lekt förut, den hette Harry potter. Jag orkar inte förklara vad den gick ut på. Men kul var det. Sen var det lite spökboll och sånt. Men iaf. Träningsverk var väl inte det bästa jag kunde fått med tanke på att jag åker till Lofsdalen för att åka skidor imorrn. Jag åker med Q och det sak bli sååå roligt! Mamma och pappa får väl försöka klara sig utan mig här hemma :P

Igår var jag även på dest hos sara. Det fanns många sköna människor! Kul att träffa nytt folk! Nåt som inte är lika kul dock är när man lägger sig i ett rum för att man är trött och så kommer en snubbe som varit tyst hela kvällen och lägger mina ben i sitt knä. Han petade mig på ryggen hela tiden, as jobbigt. Men iaf;
"Vad gör du här inne?"
"Jag är trött"
"Du ser inte trött ut" *.... irriterande*
"Nehej, men jag ÄR trött. Jag vill hem och sova snart"
"Men sov här då"
"Nej jag bor bara några hus bort. Dessutom är jag hungrig och ska ta en macka när jag kommer hem"
"Ät en macka här då?"
"Nej jag ska gå hem säger jag"
"Jag vill också ha en macka"
"Jaha"
"Jag kan följa med och äta en macka"'
"Ska du följa med hem till mig och äta en macka"
"Ja"
"Nej det ska du inte"
"Jo men jag kan följa med"
"Nej du ska inte följa med hem till mig"
[Sen tjatade han länge...]
"Nej DU SKA INTE FÖLJA MED HEM TILL MIG. Jag tar inte hem vilt främmande människor hem till mig"
"Men jag vill ju ha en macka"
"Men fråga sara om du kan få en macka"
"Men jag har frågat och jag får inte det"
"Har du frågat, verkligen"
"ja..."
"Men du ska ändå inte följa med hem till mig, du kommer störa mina föräldrar"
"Nej det gör jag inte" *Sen höll vi på så ett tag*
Han: "Men jag kan vänta utanför"
"Men NEJ! du får inte följa med! Dessutom tror jag att brödet är slut så jag ska nog äta fil istället" *Jag var ju tvunget att dra till med något som man inte kan ta med ut om han väntar utanför. Han drog lite på ett svar...*
"Men jag kan följa med och äta fil!"
Då orkade jag inte längre:
"Nej du ska inte följa med hem och nu går jag"
Sen gick jag hem.
JOBBIG människa! Inte min typ. Verkligen inte snygg. Alldeles för på. Hade varit heelt tyst hela kvällen och trodde nu att vi hade värsta kontakten. Han var läskig!

Conny var trevlig däremot. En ny vän.

Nu måste jag packa för jag åker ju imorrn! =D Iiiih!
Ha ett trevligt lov! Och se upp i backen!

Dagens citat:
"Sträv, amerikansk svulstighet möter himmelskt kofluff och resultatet är nästintill helvetiskt"
"Urgh. Kombinationen mintgrädde och jordnötssmör blir till en metallisk explosion i käften"
"Frisk men en smak för mycket"
"Jordnötssmöret lindar sig kring tungan likt blöt lera"
--Angående en pimpad semla med jordnötssmör och peppermintsgrädde i Unt Fredag.--


Skojj.

Dagen har tillbringats med konst på Astrids mage, skola och frisörbesök. Ingen klippning för min del dock. Men jag ska anmäla mig till att bli hårmodell, håll tummarna för att jag blir uttagen! Men Astrid och Puk blev fina i håret!

Efter skolan gick jag till kyrkan och sjöng med kören där. Vi ska sjunga lite U2 och Come What May. Det blir nog jättebra. Fast jag måste nog säga att extramusiken håller tonen lite bättre. Men kyrkokören var jättebra också! Och de lär sig allt utan noter. Det är ju duktigt!

Nu kollar jag på Snygg Sexig och Singel. Den är faktiskt riktigt rolig. Jag har sett den ganska många gånger när jag tänker efter, kan nog vara typ femte gången nu eller nåt. hehe. men den är skojj.

Vad hände med "I'm surprised that you're still talking..."??

Engelskapjäsuppspelning idag, Shakespeares 'Much Ado About Nothing'. Det gick väl inte så bra som det hade kunnat göra om människor (människan...) kunde hålla sig till manuset, göra det han ska, inte hoppa över 15 meningar inklusive repliker och göra om sina egna repliker. Gah! Jag blev Så irriterad och sa efteråt till honom (argt) att han hoppade över en massa. Han själv förstod inte vad jag pratade om, men sa "Men slutet blev rätt ialla fall!". FEL! fel fel fel! Slutet blev inte alls rätt! inte på långa vägar. Argh! okej nu ska jag lugna ner mig, det är bara det att vi andra såg ju dåliga ut när allt blev omkringkastat så man inte hängde med själv. Stackars publiken.. Och "Hero" fick vara avsvimmad jättelänge innan en annan människa kom på att han skulle prata. haha. Nej några fler pjäser vill jag faktiskt inte göra trots att jag tycker det är kul att agera.

På svenskan ska vi analysera 'Korpen Flyger', en isländsk film om en kille som ska hämnas sina föräldrars död. Jag missade början för då var jag sjuk så jag hängde inte med så mycket. Dessutom så var den lååång så jag somnade en stund, vilket inte är bra om man ska analysera den för då vetman ju inte vad som har hänt.. Inte bra. Men det lösersig väl, hoppas jag.

Da mi basia mille! Imorgon då.. Et multae, magnae rosae!

Dagens slutsats: Man ska aldrig spela aldrig upp en pjäs som inte spelats rakt igenom någon gång.

Valentines-skivan

Jag tänkte göra ett eget kärleksmys samlingsalbum. Problemet är bara att jag inte har alla låtarna..

Salem Al Fakir- Good Song
Moulin Rouge- Your Song
Christina Aguilera- Hurt
Elin Sigvardsson- Lyckorus
Taking Back Sunday- Devine Intervention
Elvis Costello??- She
(Idol)Sibel- Imagine
Moulin Rouge- Come What May
Ted Gärestad- För kärlekens skull
Bon Jovi- Thank you for loving me
Eric Clapton- Tears in Heaven
John Lennon- Can you feel the Love Tonight

är det jag kommit på.. justeringar kan komma..

Gonatt!

Klassfest

I fredags hade vi då klassfest. Jag tycker det var ett väldigt bra initiativ av Ayda att boka lokal till det! Det var roligt! Jag dansade mycket. Vet inte hur snyggt det var men vaffan, man bryr sig inte om sånt när man väl är igång. Men många människor satt bara i ett hörn hela tiden. Hörnet var iof också kul, och livligare ju senare det blev.. Slutade med kuddkrig och Bh-storleksgissning. Killar har väldigt dålig koll på BHar.. Och ossian som sade sig kunna systemet, pyttsan heller!
Jag var så dum när jag skulle åka hem igår. Jag har ju en skena för mina tänder som jag ska ha i hela tiden förutom när jag äter och borstar tänderna. Det är ju faktiskt inte så svårt att hålla sig till denna regel. Mne dum som jag var så åt jag chips med den i när jag skulle åka hem från festen. Tusan, här har man klarat en hel fest med snacks och så ska man förstöra skenan när festen är slut! Dumma dumma jag! Så nu är den alldeles repig och jätteirriterande! men så än förut! Hmm, säkert straff för att jag hade sönder en pojkes sista cigarett. Sorry pojken!

Idag har jag lagt örhängen i plastpåsar. Imorrn ska jag skriva debattartikel. Men det kommer jag inte orka. Jag kanske ska åka lite skridskor? Men kul att göra det själv.. Aja får väl se om nånvill följa med mig..

Godnatt gott folk!

Halvsegt

Jag tycker om min nya klockradio! Jag gillar att vakna till musik, då blir man inte lika stressad som när det bara ringer galet eller brölar på annat sätt, då blir man bara irriterad och tycker snabbt som attan på snooze och somnar om, femtio gånger tills det är 20 min till bussen går. Men inte i morse. Visserligen vaknade jag inte jättebra av alla ballader de spelade, men sen kom bästa låten! "It's my life"!! Då blev jag glad. Synd bara att jag halvsov och inte lyssnade så koncentrerat, och att pappa var tvungen att ropa på mig så att jag precis missade det bästa stället i låten. Men men, jag kan lyssna på den nån annan gång, det är inte svårt att fixa.
Sen åkte jag iaf till skolan. Hade latin och kunde läxan. Då blev jag stolt för jag har inte gjort läxan på länge. Inte för att jag var så duktig nu heller, vaknade runt tre igår natt och läste igenom orden, resten lärde jag in på bussen till skolan.
Efter latin var det ytterligare ett språk, engelska. Vi skulle haft pjäsframträdande med vår grupp men stackars astrid var sjuk så vi slapp! yay! Vi får göra det på tisdag ist, måste bara träna lite innan. Men en anna grupp fraförde sin pjäs. De var mycket duktiga, men det bästa var ju när Ayda och Hannes hade gömt sig under en blå filt och CV drog bort filten och Ayda utbrast "Oh, heavens!". Det var oväntat och gulligt. Gulliga var också Alexanders rosa små(!) änglavingar med glitter på.

Sen skulle lärarna ha konferens så vi fick sluta vid lunch, vilket innebar en fri eftermiddag från och med 11.15. Då åt vi lunch och sen följde jag med när Puk och Mia skulle öva inför deras alla hjärtans dag spelning. Jag hjälpte dem att hitta en bra överstämma till "new found glory". Vi förflyttade oss från bänkarna utanför musiksalen till musiksalen till bänkarna utanför musiksalen till Mikes arbetsrum. Mike var imponerad av Puks gitarr. Det förstår jag för den är rå-cool!
När Flickorna skulle leta "tabs" till en låt ville jag inte följa med längre så jag gick till stan istället. De skulle ringa när de var klara. Jag vandrade en bit och kom på att mitt batteri var dömt att dö vilken minut som helst så ajg skickade ett sms til puk där jag skreva tt vis kulle träffas kvart i tre utanför åhléns. Hon svarade intemen jag hoppades på det bästa. Jag gick och provade kläder på MQ. Åh, vad jag gillar halva reapriset! Måste gå dit igen och köpa nånting! Men jag var iaf med en massa kläder i ett omklädningsrum så ajg skickade ett sms och sa att de skulle komma till MQ. De kom inte. Klockan blev kvart i tre så jag klädde om så fort jag kunde och kom lite senare än kvart i te till åhléns. Men jag såg dem ingenstans. Vid den här tiden hade min mobil dött så ajg kunde inte ringa eller nåt till nån. DÅ gick jag tillbaka till MQ och provade lite mer kläder. Sen när klockan var kvart över tre gick jag mot stora torget. På vägen träffade jag på Birhan och Niklas som sa att Miia och Pukpik väntade på mig i åhléns. Så jag skyndade mig dit och där var de! Yay! Alla problem ur världen. Vi gick till Veero moda och jag köpte en grymt snygg top. (Detta blev ett långt inlägg, jaja...) Efter det gick vi till Kicks och jag sprejade ner Puk i parfym och hon smetade in mig i ögonskugga... inte på ögonen. men det var iof efter att jag hade satt prickar med olika färgder i henners ansikte. Maria hämtade Rasmus och jag satte en lila prick på hans kind. Sen blev det Bh-provning och Marismus lämnade oss.
Sen blev Puk och jag trötta och åkte hem till mig. Provade skridskor. Kom fram till att vi skulle åka skidor istället. åt. kollade lite på gilmore girls. Puk åkte hem. Kollade på Grey's anatomy. Äntligen händer det grejer! okej det händer grejer jämt, men nu häde det man ville skulle hända. aaahum. Och nu sitter jag här efter att astrid tyckte att jag skulle logga in när jag pratade med henne i telen. det var en timme sen nu. Och nu ska jag gå och lägga mig. Måste ju vila inför friluftsdan imorrn. Och måste upp tidigt för att göra matsäck. Hur tysan ska jag få hem skidorna imorrn?? Ah, det har jag inte tänkt på! Jaja, det löser sig. Man har väl en Madde.

Dagens slutsats: Det är svårt att åka långfärds skridskor med konståkningsskridskor, speciellt om man aldrig har stått på ett par skridskor förut.

Min mun är fri!

Nu har jag varit utan tandställning i nästan två timmar. =D Jag är så glad! Tänderna känns så lena! De har aldrig varit så lena, förut var de ju så ojämna så då var det inte heller lent. Men nu är de det. Och tänderna ser jättestora ut! Jag ser ut som lilltjejen i Grinchen. haha. kan bero lite på att jag har papiljotter i håret också.. Men om en timme få mina vänner i skolan se! och en timme efter det får fler vänner i skolan se. Åh vad glad jag är!

Jag vet att Astrid tycker att det är lite jobbigt att jag fick ta ut min före henne eftersom hon satte in sin innan mig, men Astrid, tröstande ord: Du kommer bli Jättefin! och det kommer absolut vara värt det!

Nu ska ajg göra min klar för att snart åka till skolan och äta. Ha en bra dag! det ska jag!

Senare

Nu har jag varit i skolan. Och jag har varit hos tandläkaren en gång till. Och nu har jag en liten tråd bakom tänderna i underkäken, den är inte sådär jätteirriterande. Däremot är det irriterande med bettskenan jag sak ha på för jämnan i sex veckor frammåt, med undantag när jag ska äta och borsta tänderna. Och jag får ta ut den när jag sjunger också om jag vill. det är ju bra. Skenan är gjuten efter mina tänder så man tyckre ju att det inte borde kännas så mycket, men det är fel. Den gör jätteont att sätta in och ta ut. iaf än så länge. Dessutom så samlas det massa saliv i den som mna sväljer och då blir man hungrig för magen tror att det kommer mat när man sväljer saliv. Men men, det blir väl kanske bättre snart.

Efter skolan var det första ukulelemötet. Det spårade däremot ut lite för att alla inte hade nån ucke med sig. Mot slutet pratades det om vad man skulle göra i en BH-förening, och annat BH-snack. Litte flummigt. men det var kul. Lars erbjöd sig att vara stödmedlem i bh-föreningen, det är inte lika roligt om man inte vet var han menade med stödmedlem, men det vet jag, och astrid.

Mamma har köpt goda munkar på marknaden på vaksala torg! MUMS!

Dagens slutsats: I en BH-förening kan man få stöd, på flera sätt.

Bajs på dig, Erika. Inget illa menat!

Helgen har varit, inte så avkopplande, men lite speciell. Lördagen tillbringades med mamma och shopping. Jag fick två par nya stövlar och en kofta och massa smycken. Jag tycker om att shoppa med mamma, mycket! Det var ju halva reapriset på en massa ställen och det är ju då man kan fynda. =D
På kvällen var det shlager som gällde och det var bara de sämsta låtarna som gick vidare. Okej att det var förståeligt att blubbin inte gjorde det, men seriöst, tommy nilsson och unosvenningson? Uno och hans flowerpower sångpartner var ju bara för flummiga, och inte på ett bra sätt. Inget ont emot dem men melodifestivalen? Nej tack.
Erika kom och kollade på slutet av festivalen med mamma och mig. Efter blev det film. Först Bruce Allmighty under vilken jag somnade så jag inte fick se slutet. Fy. Men jag har den på dvd så jag kan ju se det sen. Och sen såg vi Click som vi hade hyrt. Då somnade jag ju såklart också. Tänkte se klart den idag på morgonen, och visst började jag men sen ringde erika och ville att jag skulle komma och färga hennes hår. Det var fjärde gången jag såg början av den filmen utan att se klart den. Men jag kommer längre och längre varje gång. Nästa gång ska jag se klart den!

Ja, jag gick ju då till Erika. Där väntade också Stina och det var ju trevligt! Vi bredde ut en massa tidningar över hela badrumsgolvet och toaletten. Det fanns en hink med lock på toan och jag kollade under locket. Det luktade äckligt men såg ut som chokladpudding. Konsistensen var som jag kan tänka mig att bajs är. Eller nej, det var lösare, som lera. men när man lyfte upp det i de plasthandskbeklädda händerna och mosade runt lite så kändes det som bajs. Efter ett tag så hade erika en hel komocka på huvudet. Vackra bilder togs. Under hela påkletningen så sa jag Bajs fler gånger än jag gjort på ett år, t.ex. "yeah Baby, give me that bajs", och "Bajs på dig, Erika" samtidigt som jag kletade på en näve hennaklägg på hennes huvud. Resultatet blev iaf mycket lyckat och rött. jag har numera en orange fläck på vänstertummen.
E bjöd mig stina och sara på haloumisallad som var mycket god! det var avokado m.m. i den. mums.

Som vanligt så var det ju Q idag också. Vi friskade upp våra 'hets' skills (det är ett spel med UNO, det är stressigt när man kommer igång) och åt färska scones med honung och varm choklad. Vilken kväll. Mmm.

Nej nu börjar det bli sent så jag borde sova lite med tanke på att jag ska upp till tandläkarn kvart i åtta imorrn bitti. Vilket stör mig lite för jag kunde sovit till elva för skolan börjar inte förrän halv ett. hrm.

Dagens slutsats: Henna + hår = bajs

Snörvel, men på benen igen!

Då var det dags att masa sig upp på morgon för att gå till skolan igen då. Nu när man är "frisk". Har dragit på mig en snörvel och nys förkylning istället, lite hostar då och då också. men men, kul att vara tillbaka med vännerna i skolan iaf.

Starten blev ett Matteprov. Det gick väl hyffsat när jag tänker efter, men de sista två uppgifterna var svååååra. De gick skit! På sista var jag tvungen att skriva att jag aldrig lärt mig att räkna ut den typen av problem och hade inte kunnat plugga på för att jag inte hade böckerna när jag var sjuk. Sant visserligen men jag var ju tvungen att skylla på nånting när jag till synes inte hade gjort en ansats till att lösa uppgiften. 0 poäng på den iaf. Möjligtvis nån poäng på näst sista.. men bara kanske.
Sen kommer man ner och känner sig värdelös för att det gick dåligt. Alla klagade på att det gick dåligt, så står en självgod människa och säger "Nej, det var ju jätteenkelt!". Då blev jag halvt (gånger två) irriterad och härmade personen bjäbbigt tillbaka. Sen gick jag därifrån. Gaah! Så kan man ju inte säga! Dryge fan. Näe nu lämnar vi det innan jag bli upprörd.

Halvaklassen hade ingen Biologi efter provet så Astrid sa "Madde, du ska följa med mig och shoppa kläder!" Och drog ner mig från ett bord. Jahapp, får väl göra det då-tänkte jag. Jag hade ingen mössa. Vi började med JC där Astrid köpte ett linne (Om Astrids mamma läser så köpte hon inte linnet nu =P) och En Kofta på rean. Koftan var billigade än vad som stog på "Den röda lappen" som skulle visa priset. Vi antog att det inte stämde med att 70% av 999kr skulle vara 699kr. Vi hade rätt. När vi gick ut sa astrid att hon inte skulle köpa nåt mer på hela månaden. Men så kom hon på att det var februari, men hon ville inte köpa mer idag. Sen gick vi in på Gina där hon såklart hittade fina kläder hon ville köpa. Fina Astrid. Kläderna var fina. Jag tycker Astrid ska köpa fina kläderna!
Mitt halsband fick många fina komlimanger idag. Och Astrid ville inte ta av sig det efter att ha provat det på "Gina". Jag gick med på att hon fick ha det tills vi kom tillbaka till skolan. Men väl där fick jag nästan ta tillbaka det med våld. Hehe.

Åkte hem med Sara efter språket. Annars har det varit väldigt slött sen skolan slutade.

Dagens slutsats: Man blir inte lycklig av pengar, Man blir Lycklig av kläder!

RSS 2.0