Gonatt

Ytterligare en dag till ända. Bara lite mer än tre veckor kvar tills jag åker!! det närmar sig med stormsteg! Jag måste köpa en kamera! och skriva packlista i god tid så att jag kan packa i god tis så at jag får med mig allt jag ska. Åh vad jag längtar!!

Åt middag hos Elsa ikväll! Det var gott! Tack Elsa! Det var födelsedagsmiddag med massa trevligt folk. Slutsats efter kvällen var: Madde har bara en mage, de andra tre har gradvis vuxit, alternativt opererats, bort.

Nu ska jag njuta av Davids skönsång och vackra ansikte. Gonatt gott folk!

Evil Madde

Fan vad jag är elak. Jag ringer runt till halva stan klockan tio i nio på morgonen dagen efter krogen för att få tag på Astrid som inte svarar på sin mobil. Ringde till Karin som frågade Carl som inte hade hennes nummer, inte heller hennes pojkvän Mats nummer, men han hade Kreugers nummer och Kreuger hade förmodligen Johannas nummer och Astrid sover hos Johanna, men Kreuger hade inte Johannas nummer, och inte heller Mats, så nu är jag där jag började igen. Ringde förresten till Elsa också om hon hade Johannas nummer men Elsas mobil var avstängd. Jag måste få tag på Astrid NU! Svara människa! Om inte för min skull så för dina kompisars och deras kompisars skull!

Hoppas hon svarar SNART annars är jag typ död.


Senare:
Måste börja detta "senare"inlägg med att vi var ute och svirade igår, jag, Elsa Astrid m.fl. för att fira vår älskade Elsas födelsedag (som är idag) Grattis Äls!! Det är en lång historia om hur vi kom in på lotus som kanske är sådär halvintressant för de som inte var där. Man jag tycker den va bra. Men den historian drar jag nån annan gång.

Jo, anledningen til att jag hade en dator var att Astrid sa att hon var nära katte natten innan så jag gick till Katte där, tack och lov, ekporten var öppn trots att det är studiedag idag. Katte i mitt hjärta! men aja.

Det löste sig till slut. Jag kom på att man kunde ju faktist få nummer från eniro! Sökte på Johannas namn men det fanns ingen sådan Johanna så det sket sig. Men så kom jag på att Aha! Man kan ju faktist kolla vad Johannas pojkvän heter och kolla om hans nummer fanns hos eniro. Så med lite hjälp av Facebook och eniro så fick jag till slut tag i johanna och därmed också astrid och så hade jag mitt busskort inom fem minuter (de bodde löjligt nära katte)!

Tog en promenad från Katte till Rickomberga för att lämna busskortet hos mor på hennes jobb. Det var vackert väder, solen lyste, luften var frisk, de vackra höstträden släppte ifrån sig ett skimmrande regn av fallande löv och jag hade trevlig musik att lyssna på, så promenaden var inte för hemsk. det enda var att jag frös om händerna för nu är det höst. på RIKTIGT.

Väl hos mamma fick jag mysa och leka med de små knattarna som är där, och gud va de är små! Och många! som myror nästan. En hyperknatte sprang omkring och busade och blev en polis som pangade på ett spöke, sen var han plötsligt en farlig drake. Jag blev mördad av en drygt halvmeter lång drake i blå gallonbyxor. Sen fick jag absolut inte resa på mig, jag var ju död! Så jag fick ligga med ryggen böjd över träbordet med tungan utsträckt. Det var en envis unge.
En annan flick var supersöt. "Vad heter din mamma?" "Min mamma heter birgitta! Det här är min mamma"(jag klappar på mammas arm för at visa min tillhörighet) "Jaha" sa flickan med ett stort leende. Sen pratade vi om att vi hade blåa ögon, mamma och jag, och att lillflickan hade bruna. Sen sa hon att hon gillade mig! Naww vad söt!  Mamma lade till att "vet du, jag tycker också om henne". Man blir glad när folk säger att de tycker om en. Jag måste dit och förgylla deras närvaro nån mer gång. Måndag kanske. Då är jag ju ledig! då kan jag få ännu fler kramar av snoriga små ungar (inte snoriga småungar för det låter negativt, och inte heller små snorungar för så var det inte, det var just ungar som var små och snoriga. Det är ju faktiskt höst)

Nä nu ska jag vara duktig och skriva min biologilabrapport. Blir jag klar idag så blir jag grymt glad!

Ps. Jag tycker ju om att blogga! hur kunde jag hålla mig borta så länge?!

Wiho!

Nu har jag suttit i flera timmar och letat info om hur jag ska kunna ta mig till USA för att plugga nästa år. Helvete! nu kom jag ju på att jag skulle skriva ett slags CV också och skaffa ett bra kvälls och helgjobb så jag har råd att åka. Jag vet, jag har ett jobb, men där jobbar jag bara kanske 2 dagar i månaden och det är inte nog! Jag vill ha mer! nej jag är inte girig. Dessutom så ligger mitt jobb i knivsta. Och jag bor inte i knivsta. Jobb i stan vore trevligt. Ska söka på IKEA och jag har fått lite hjälp av snälle Konrad om vad man ska skriva för saker. Bäst! Han är snäll. Ibland =P

Nu ska jag STÄDA! Ah! jag tänkte skriva att jag skulle börja skriva min biologilab, men jag måste ju faktiskt städa rummet om jag sak få ta hit mina vänner efter utekvällen imorrn. Se nu mina vänner, hur jag offrar mitt skolarbete för att ni ska ha nånstans att sova. Men jag gör det så gärna. Jag tycker om mina vänner.

Btw är jag fortfarande glad! Massor av energi i mig som inte försvinner i första taget. Haha. Det är kul att vara glad, man blir så glad av det, och då blir man glad av att man är glad och så fortsätter man vara glad. tills man blir tröttt elelr får grymt dåliga nyheter. bajs, jag vill inte ha några dåliga nyheter, jag vill vara glad! halvdåliga nyheter på gentekniken när vi fick tllbaka proven, men va tusan, jag var ju glad så jag tycker att det ordnar sig. Betyget kan ju inte baseras på ett ynka prov.. väl.. kan det? Äh, jag siktar på nästa prov och bra labrapporter. hoppas hon gillade min massa-text-överallt rapport. vi får se. Håll tummarna!

Städning som gäller nu, som sagt.

mätt mätt mätt

Mmm, har precis ätit sushi och det var GOTT! Naminam. (åh, naninam! jag saknar Puk!)

Idag har varit ett litet äventyr. Hela helgen satt jag med min jäkla gentekniklabrapport, och nog för att genteknik är grymt intressant och jag var glad för jag förstod allt, så är en hel helg ganska lång tid. Ja, jag jobbade också, men resten av tiden skrev jag, från jag vaknade till jag gick och lade mig, men jag blev inte klar. Så, dagen började medd att jag vaknade klockan 6, satte på datorn och pratade med David som jag gör varje dag. Sen bar det av mot skolan för att halv nio ha engelska. MEN! När jag kom dit var det ingen annan där och då var klockan nästan halv så jag blev fundersam och undrade om vi hade bytts al eller nåt så jag kollade runt lite. Nej. vi hade inte nån annan sal så jag gick tillbaka toll den gamla salen och då var dörren öppen. Jag gick in och såg vår vikare för vår andra vikarie som nu är sjukskriven men INGEN annan var där. Så jag pratade lite med henne och när tio minuter hade gått av lektionstiden utan att NÅGON kommit så sa hon åt mig att "nej, det verkar ju inte komma någon mer så det blir ingen lektion". Då var det bara att vända hem igen, för nästa lektion började inte förrän 13.15! Gah! Andra veckan i rad som jag på måndag morgon åkt till skolan halv nio för att få reda på att det inte är nån lektion och sen åla hem igen. Fast förra veckan var jag grymt trött efter FLK lägret och hade behövt sova, vilket jag också gjorde när jag kom hem då jag inte hade några fler lektioner den dagen. Men det är smått irriterande att komma till skolan halv nio när man kunnat sova längre och komma till skolan kvart över ett eller inte alls! Men men, jag vaknade iaf i ra tid och så åkte jag ju som sagt hem där jag kunde skriva klart min rapport. Och det var ju bra.

Jag var grymt glad när jag gick till ICA för at köpa pizza som jag kunde äta till lunch. Jag småskuttade fram med ett stort leende på läpparna och mimade till musiken jag lyssnade på. Jag tänkte på David och hur han får mig så glad. Det är MINDRE än en månad kvar tills jag åker nu! Jag längtar!!!

Nu ska ajg vara duktig och plugga lite matte.. eller ja, när mamma tar datorn ifrån mig.
Bye!

bara för att

Känner för att skriva, och har en massa att skriva om. Men jag har ont i huvudet och jobbar imorrn så jag ska nog gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Dessutom kan David int prata mer ikväll för han är på väg till Austin.

Jag har bestämt mig för att skriva en bok. Undrar bara nät jag ska ha tid att skriva den..

Godnatt gott folk!

Tittut!

Varför skrev jag ingenting igår för, den mest spännande dagen på hela veckan? Jo, för att jag pluggade inför fysikprovet idag, det är varför. Men jag måste iaf berätta om vad jag gjorde igår. Nej förresten! Det va ju i förrgår! Eller var det igår? nej det måste ha varit i förrgår. Shit vad jag är förvirrad. Men det var iaf i förrgår som Sara fick mig att följa med till Musikörat efter skolan för att titta och lyssna på Timo Räisänen som skulle spela och signera där, Astrid och Äls var också där. Han var duktig, mycket duktig. Nästan så duktig att man börgar gilla det han gör. Och det gör jag nästan nu. Men inte allt, och inte helt, men lite, mer än förut. Iaf, han var cool och stod i trappen med sin vän Joel med del gyllene lockiga håret och getskägg. Spelade uplugged, på riktigt, och med xylophon, eller var det var, som komp an Joel. Det var sista stället de var på för att promota hans nya skiva. Sen så gick ägg och struts och jag var kvar med Sara för att få autografer. Vi väntade, tog ofrivilliga kort på människor i kön och till slut kom vi fram, vi väntade inte jätte jättelänge. Sara fick en bild av sig med Timo och Joel och fick sin arm signerad. Jag letade upp det jag hade som han kunde få skriva på, det blev kemihäftet.. och min bafucinburk! När jag sa att han skulle skriva på burken tog Timo den och sa "då tar jag en också" och dfet gjorde han... den som gillar Timo blir säkert ur-avis när jag nu säger att en av tabletterna i min bafucinburk har Timo Räisänen nuddat. Heh. Även om jag inte är ett stort fan så är det rätt kul. Han frågade också om jag var beroende, det är alltså fler än Elsa som är beroende av bafucin, det visste jag iof, men ändå. Jag sa "Nej, men min kompis är det, men jag använder det endast i medicinskt syfte!". Jag fick också en bild på mig med de två pojkarna, kan ses på Saras bilddagbok http://sariiparii.bilddagboken.se . En annan sak som är rätt kul är att Timo tog kort på sara när hon fick sin autograf av Joel på sin arm och den lade han upp på sin blogg på expressen, man ser min haka och nästipp http://blogg.expressen.se/timo .

En anna kul sak som hände den dagen var att jag fick spruta med en  brandsläckare! Det brann inte eller nåt, men den skulle tömmas och vi fick göra det på gentekniken! Jag var så glad. Jag har alltid velat använda en sån, men aldrig haft tillfälle.. plus att det ju inte är så bra om man måste det för det betyder att det brinner någonstans och det vill man ju inte.

Idag har jag börjat lära mig "I will follow you into the dark" på gitarr. Och så har jag varit ledig sen 10.10. Nu måste jag skriva klart min kemilabrapport.

Det ligger en halvdöd bärfis på min fönsterbräda.

Jag är typ död. Jag ska skriva två texter till svenskan imorrn och symbolism är en grymt krånglig genre(tack elsa), speciellt när man inte ser att "den stillastående luften skiftar i blått och rosa". Va fan, luften syns inte! man ska ha ord som vemod, vällustdröm, smäktande och somnambuliskt.. eh? Nej man ska va rättfram och inte sådär smörig och osammanhängade. Jaja, jag får väl smälla ihop nåt efter maten. mixa lite präktiga ord och färger så blir det säkert bra.

RSS 2.0